Enoosne prikolice

Število najdenih elementov: 81

Lahke enoosne prikolice skupne mase do 750 kg. Zasnovan za prevoz prtljage, blaga in materiala. Pošiljamo kamor koli na Poljskem v 24 urah.

Enoosne prikolice

Enoosne prtljažne prikolice

Enoosna prikolica je najboljša rešitev za večino zasebnih in poslovnih aplikacij zahvaljujoč visoki nosilnosti, dobremu manevriranju in vzdržljivosti. Več kot 600 kg nosilnosti (brto do 750 kg) za vaš avto z dimenzijami transportne površine 150x106, 200x106 ali 200x125 bo bistveno olajšalo prevoz različnih vrst materialov, blaga ali orodja. Enoosne prikolice bodo kot nalašč za takšne potrebe. So zelo okretni in zagotavljajo zelo dobre vozne pogoje zahvaljujoč sodobni osi AL-KO ali KNOTT na osnovi torzijskih gredi. Zaradi uporabe ene osi so enoosne prikolice med najcenejšimi na trgu. Nov tip krmilnih osi zagotavlja udobno vožnjo s prikolico brez poskakovanja tudi s praznim zabojem. Je najboljša izbira v kategoriji cena/kakovost, priporočljiva za večino kupcev.

Enoosne kiper prikolice

Enoosne prekucne prikolice omogočajo prekucovanje transportne površine, kar olajša nakladanje in razkladanje blaga. Vse prikolice UNITRAILER, ki jih ponujamo, imajo nagibno ojnico, ki omogoča prekuc. Zahvaljujoč odprti in odstranljivi zadnji plošči bodo vsi prosti materiali, kot so pesek, zemlja ali na primer veje, med razkladanjem sami zdrsnili, kar bo hitro. Poleg nagiba transportne površine omogoča tudi zelo priročno shranjevanje prikolice. Skoraj raven vlečni drog vam omogoča, da prikolico postavite na zadnjo stran ob hiši ali v garaži. Popolnoma odprt ojes ne bo v napoto in za varno shranjevanje prikolice potrebujete le malo več kot 2 metra višine prostora. Ta funkcija ni na voljo pri večini poceni enoosnih prikolic. Zelo pogosto rabljene enoosne prikolice izdelane pred nekaj leti in prikolice s trga prav tako nimajo takšne funkcionalnosti. V naši trgovini se torej splača izbrati prikolico, ki jo odlikuje takšna možnost.

Enoosne prikolice s prekucnikom

Naše enoosne kiper prikolice so izdelane na Poljskem in temeljijo na visokokakovostnih komponentah priznanih blagovnih znamk. Strukture naših prikolic so zasnovane in preizkušene tako, da prenesejo tudi zelo intenzivno uporabo. Dodaten nosilni nosilec pod transportno površino odlikuje naše prikolice s povečanjem njihove togosti in vzdržljivosti. Protikorozijska zaščita v obliki pocinkanih kovinskih elementov poskrbi, da so prikolice odporne na večletno vožnjo in skladiščenje v različnih vremenskih razmerah. Prepričani smo v kvaliteto, ki jo ponujamo, zato za vsako enoosno prikolico nudimo dve leti garancije. Enoosne prikolice imajo tudi veliko nižje obratovalne stroške. Enojni blatniki in par koles pomenijo, da so stroški morebitnega popravila ali zamenjave obrabljenih komponent pri enoosni prikolici precej nižji kot pri dvoosni prikolici.
Iskanje Avto prikolice
pixel