Prikolice na vzmeti

Število najdenih elementov: 1

Avtomobilske prikolice na vzmeti z GVM (dovoljena skupna masa) do 750 kg. Opremljen z vzdržljivimi vzmetmi, ki zagotavljajo udobno vožnjo pri vsaki obremenitvi. To so prtljažne prikolice na vzmeti in so idealne tako doma kot v podjetju za prevoz prtljage, blaga in materiala. Pošljemo jih po kurirju v kateri koli kraj na Poljskem v 24 urah po oddaji naročila.

Vzmetne prikolice

Avto prikolice na vzmeti

Prikolico na vzmet proizvajalca UNITRAILER odlikujejo zelo dobre vozne lastnosti. Vzmet skupaj z amortizerjem dobro deluje tako pri prazni prikolici kot še posebej pri močno naloženi prikolici in zagotavlja udobje pri vožnji brez poskakovanja. Življenjska doba vzmeti pri zelo intenzivni uporabi z uporabo polne nosilnosti prikolice bo daljša kot pri standardni krmilni osi. Veliko ljudi, ki se nameravajo voziti s svojimi prikolicami skoraj vsak dan, ima zato raje vzmetne prikolice .Vzmetne prikolice

Vzmetene prikolice , ki so na voljo v naši spletni trgovini, imajo poleg tega še funkcijo prevračanja ojnice. Zahvaljujoč njej lahko nagnete transportno površino vaše prikolice in na njej lažje raztovorite ali naložite razsuti material, kosilnico ali drugo opremo, ki jo boste prevažali. Naše avtomobilske vzmetne prikolice so v celoti pocinkane in izdelane iz zelo močnih materialov. Prepričani smo v najvišjo kakovost naših izdelkov, zato nanje dajemo 2 leti garancije. Vzmetene prikolice UNITRAILER lahko poljubno konfigurirate z dodatnimi polnimi ali mrežastimi stranicami, ponjavami, nosilci različnih višin in drugimi dodatki, kot so talna držala, protivlomna zaščita in številni drugi elementi, ki bodo vašo prikolico naredili še bolj funkcionalno. Če imate kakršna koli vprašanja o vzmetnih prikolicah, na katera še niste našli odgovora, ali če želite oddati naročilo, nas kontaktirajte preko elektronske pošte, klepeta ali telefona.

pixel