Prikolice z ravno ponjavo

Število najdenih elementov: 38

Prikolice z ravno ponjavo, ki ščiti transportno površino pred dežjem, snegom, prahom, blatom in padcem iz prikolice med vožnjo. Naše prikolice s ponjavo so na voljo v različnih velikostih in z bruto maso do 750 kg. Dostavimo jih na katero koli mesto na Poljskem ali v Evropi neposredno iz naše tovarne z vsemi potrebnimi dokumenti za registracijo.

Prikolice s ponjavo

Avto prikolice s ponjavo

Avtomobilske prikolice z ravno ponjavo kupujejo ljudje, ki želijo zaščititi predmete, ki jih prevažajo na svoji transportni površini. Pri osnovnih izvedbah prikolic je blago, ki se na njih prevaža, nepokrito. Tovor je tako izpostavljen vsem vremenskim vplivom, pa tudi prahu in na primer blatu, ki se med vožnjo lahko umažeta.

Z nakupom lahkih prikolic s ponjavo se zaščitimo pred takšnimi okoliščinami po zelo nizki ceni. Vodotesne visokokakovostne ravne ponjave so razmeroma poceni. Tiste, ki so na voljo v naši spletni trgovini, so prilagojene tako, da se popolnoma ujemajo z našimi prikolicami in pokrivajo celoten tovorni prostor.


Postavitev ravne ponjave na prikolice

Zahvaljujoč ustreznim dimenzijam ponjave in gibljivi vrvi ponjave je namestitev na prikolice izjemno enostavna in traja le nekaj sekund. Preprosto položite ponjavo na sprednjo desko in jo nato nastavite po vsej dolžini, dokler se ne zaskoči na vogale zadnje deske. Tako oblečeno ponjavo nato raztegnemo tako, da skozi luknjice na njej potegnemo vrvico iz ponjave, jo nato čim bolj zategnemo in zataknemo za držala za deske, ki se nahajajo na prikolici.

Slabosti prikolic, opremljenih z ravno ponjavo, vključujejo omejitev možne transportne višine na največjo višino stranic. Pri naših prikolicah bo njihova nosilnost 32 cm . Ko pa potrebujete višjo ponjavo, izberite različico z dodatnim okvirjem in visoko ponjavo. Potem boste dobili celo dodatnih 80 cm višine.

Iskanje Avto prikolice
pixel