Izberite svoj jezik
država
bolgarščina
češčina
danščina
nemščina
grščina
angleščina
španščina
estonščina
francoščina
italijanščina
litovščina
latvijščina
nizozemščina
norveščina
poljščina
portugalščina
romunščina
slovaščina
ukrajinščina

Deli kombajna

Število najdenih elementov: 7

Deli za kombajn proizvajalcev Gates , Profix in Chiorino . Tukaj boste našli vse potrebne dele za kombajne Class , Massey Ferguson in Dronningborg . Na voljo imamo stranske kose za ogrščico, hidravlične in električne 12 V in 24 V ter nože stranskih kos. V asortimanu so tudi klinasti jermeni Claas, zobati jermeni za električni stranski nož ali stransko vodilo noža za ogrščico. Če imate kakršna koli vprašanja za nas, se obrnite na nas preko spletnega klepeta ali po telefonu.

Deli za kmetijske stroje

Ponudba delov za kombajne

V naši trgovini boste našli ustrezen hidravlični in električni bočni rezalnik poljskega proizvajalca Profix. Glede na to, katero vrsto stranskega rezalnika za oljno ogrščico izberete, ne pozabite, da se bistveno razlikujejo ne samo glede teže, ampak tudi glede uporabe. Hidravlična stranska kosa je odlična za delo na velikih parcelah. Zahvaljujoč dejstvu, da je izjemno odporen na preobremenitve, ste lahko prepričani, da bo njegova uporaba možna še vrsto let. Električna stranska kosa bo odlična rešitev za parcele z manjšo površino. Z izbiro električne stranske freze za ogrščico boste dobili izdelek, ki bo zagotavljal tiho delovanje, visoko učinkovitost po izjemno ugodni ceni. Če vas zanimajo dodatni deli za kombajn, boste v naši trgovini našli tudi stranske nože za ogrščico. Na voljo so v različnih velikostih, tako da lahko enostavno izberete pravi nož za stranski rezalnik. V ponudbi so tudi Claas klinasti jermeni različnih velikosti, jermeni za glavo , sekalni noži , bajoneti in električni sistem . Svojo ponudbo nenehno dopolnjujemo z novimi deli za kombajn, zato vas vabimo, da redno obiskujete našo trgovino.

Claas kosi nož

Nož Class je eden najpogosteje kupljenih delov kmetijskih strojev. Zagotavlja natančen, enakomeren in raven rez med žetvijo. Zahvaljujoč solidni izdelavi so noži visoke kakovosti in tako zagotavljajo najboljši rez. Noži Class so izdelani iz jekla, ki je ustrezno toplotno obdelano in indukcijsko kaljeno v skladu s smernicami Class. Zahvaljujoč uporabi takih testov ponujeni deli za kombajn zagotavljajo največjo učinkovitost med košnjo.

Massey Ferguson in Dronningborg združujeta dele

V naši trgovini vam nudimo dele za kombajn Massey Ferguson. Pri nas boste našli visokokakovostne italijanske trakove za glavo . Trakovi so različnih dolžin, tako da bo vsak zainteresiran našel pravo dolžino in širino. Če iščete določen del za kombajn Massey Ferguson, ki ga trenutno nimamo v ponudbi - pišite nam. Verjetno lahko pravo blago pripeljemo v 2-3 delovnih dneh . Vse blago je odposlano v 24 urah po zaključku transakcije. Po prejemu naročenega izdelka imate 30 dni časa , da ga vrnete brez navedbe razloga.

pixel