Izberite svoj jezik
država
bolgarščina
češčina
danščina
nemščina
grščina
angleščina
španščina
estonščina
francoščina
italijanščina
litovščina
latvijščina
nizozemščina
norveščina
poljščina
portugalščina
romunščina
slovaščina
ukrajinščina

Delovne svetilke

Število najdenih elementov: 13

Pestra ponudba delovnih svetilk proizvajalca TK TRADE je sodobna razsvetljava, katere delovanje je možno zelo dolgo. Odvisno od vrste svetilk se njihova vidljivost giblje od 125 m do 700 m . Vabimo vas, da se seznanite s spodnjo ponudbo in izberete prave delovne svetilke, ki vam bodo omogočile delo tudi ponoči! Če imate kakršna koli vprašanja za nas, nas kontaktirajte po telefonu ali spletnem klepetu. Z veseljem vam bomo pojasnili vsa vprašanja v zvezi s ponujenimi izdelki.

Deli za kmetijske stroje

LED delovne svetilke

Proizvajalec TK Trade ponuja sodobne LED delovne svetilke. Glede na potrebe nudimo 8- LED, 16-LED in 100-LED svetila. Odlične so za kmetijske stroje, saj zagotavljajo ustrezno vidljivost voznikom. Vse izdelke za razsvetljavo izdeluje na Poljskem proizvajalec, ki je eden vodilnih proizvajalcev delovnih in opozorilnih svetilk. Delovne svetilke, ki so na voljo v naši ponudbi, zahvaljujoč LED tehnologiji zagotavljajo do 70% manjšo porabo električne energije kot običajne svetilke, z veliko večjo močjo osvetlitve. Kupljene delovne svetilke imajo 2 leti garancije, tako da tudi če se karkoli poškoduje - za popravilo poskrbi proizvajalec. Poleg tega imajo vse sijalke TK TRADE certifikate CE ter odobritve R10 in R65 . Glede na potrebe ponujamo ovalne, kvadratne delovne svetilke in tračne/panelne svetilke. Ovalna delovna svetilka ima 8-LED osvetlitev z dosegom do 125 m vidljivosti. Njena moč je 24 W, življenjska doba same lučke pa je lahko do 30.000 ur! Druga vrsta LED delovne svetilke je kvadratna 16-diodna svetilka. Možna je uporaba kot pri ovalni svetilki - do 30.000 ur. Vidljivost je nekoliko večja, saj je lahko tudi do 200 m .Tračna svetilka

Tračna svetilka je največja na voljo. Njegove dimenzije vam omogočajo delo s kombajnom ali traktorjem do poznih večernih ur, saj je sposoben zagotoviti vidljivost do 700 m . Cena trakaste svetilke je nekoliko višja kot pri ostalih, vendar je to posledica dejstva, da ima več možnosti kot druge svetilke. Prvič, ta svetilka ima razpršeno svetlobo na straneh svetilke, sredina pa sije daleč. Drugič, je vodoodporen , tako da tudi spremenljive vremenske razmere ne bodo vplivale na opravljeno delo. Tretjič, območje njegovega delovanja je lahko od -40 do +50 stopinj. Kot snopa tračne svetilke je 60 stopinj, zato je vidljivost zelo dobra. Vabimo vas, da se seznanite s ponudbo dobavljivih delov za kmetijsko mehanizacijo in izberete pravo LED delovno svetilko. Vsak artikel pošljemo v 24 urah . Po prejemu pošiljke imate 30 dni časa , da jo vrnete brez navedbe razloga.

pixel