Izberite svoj jezik
država
bolgarščina
češčina
danščina
nemščina
grščina
angleščina
španščina
estonščina
francoščina
italijanščina
litovščina
latvijščina
nizozemščina
norveščina
poljščina
portugalščina
romunščina
slovaščina
ukrajinščina

Dodatki

Število najdenih elementov: 124

Široka ponudba dodatne opreme za prikolice in vlečne tovornjake vam bo omogočila, da najdete najbolj potrebne elemente za vašo prikolico. V naši spletni trgovini Unitrailer.pl boste našli talne nosilce za prikolice, kljuke za ponjavo, zagozde za kolesa, pokrove pest zavornih osi in številne druge dodatke za prikolice. Če imate kakršna koli vprašanja za nas - kontaktirajte nas preko spletnega klepeta ali po telefonu. Z veseljem vam bomo pomagali dokončati vaše naročilo!

Pošiljanje dodatne opreme za prikolico v 24 urah!

Zaradi nenehne širitve prodajne ponudbe boste sedaj večino potrebne in dodatne opreme za prikolice in avtovleke našli v naši trgovini. Tu boste našli tako majhne elemente za prikolice, kot so: klinaste kljuke , kvadratni u-sorniki , jeklene prekinitvene vrvi ali celo prijemala za ponjavo, kot tudi kroglo za vlečno kljuko , kolesne zagozde ali okvir s ponjavo . Če imate težave z iskanjem določenega izdelka - kontaktirajte nas. Pomagali vam bomo najti dele prikolice, ki jih iščete. Večina pošiljk se opravi v 24 urah , tako da paket prispe do vas v 2-3 delovnih dneh .

Krogla za vlečno kljuko

Vlečna krogla iz Winterhoffa je izdelana iz jekla z največjo skupno težo do 3500 kg . Lahko se vgradi v prikolice, štirikolesnike, osebna vozila in traktorje. Ker našo prodajno ponudbo nenehno širimo, lahko odslej v naši trgovini najdete dele za kmetijske stroje - tako dele za traktorje kot dele za kombajne. Pri modelu kljuke " KUB 50-3500 KG " je dovoljena skupna masa (GVW) vlečene prikolice do 3500 kg , največji pritisk na kroglo kljuke pa do 200 kg . Matica in podložka so vključeni v komplet Zakaj se splača izbrati izdelke Winterhoff Ker jih odlikuje najvišja kakovost in zanesljivost, jih priporočamo in uporabljamo v naših prikolicah, saj nas še nikoli niso razočarali.

pixel