Izberite svoj jezik
država
bolgarščina
češčina
danščina
nemščina
grščina
angleščina
španščina
estonščina
francoščina
italijanščina
litovščina
latvijščina
nizozemščina
norveščina
poljščina
portugalščina
romunščina
slovaščina
ukrajinščina

Vtičnica za prikolico

Število najdenih elementov: 11

Vtičnica za prikolico 13 ali 7 PIN za povezavo električnega sistema prikolice ali vlačilca z avtomobilom. Adapterji za vtičnico za vlečno kljuko vam omogočajo enostavno povezavo avtomobila s prikolico prek adapterja, ki je nameščen na vtiču.

Vtičnica za prikolico

Adapterji za vtičnice za prikolice

Adapter za priklopno vtičnico, običajno imenovan tako imenovani Redukcija vtičnice za prikolico postane nujna, ko ima vozilo, s katerim želimo vleči prikolico, drugačno število PIN-ov v vtičnici kot električni sistem prikolice ali vlačilca. Za delovanje luči je potrebna pravilna povezava kabelskega snopa. Če se torej želimo izogniti kazni zaradi pomanjkanja luči, je vtičnica nepogrešljiv pripomoček, brez katerega se ne odpravimo na pot s prikolico ali avtovleko.

Adapter vtičnice za prikolico

V primeru 7 PIN adapterja imamo opravka z instalacijo, ki nima vzvratne luči, ki je po evropskih standardih ni treba vgraditi v lahke priklopnike z bruto maso do 750 kg. Vtič s 13 PIN se uporablja v večjih prikolicah ali vlečnih tovornjakih in vam omogoča upravljanje vseh funkcij kabelskega snopa . Adapterji, ki jih ponujamo v naši trgovini, imajo ohišja iz visokokakovostne plastike, ki je odporna na različne pogoje in tudi zelo pogosto priklapljanje in izklapljanje. Če ne veste, kateri adapter za vtičnico izbrati, nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo svetovali pravi izdelek.
pixel