Prijemalo za brane 14,25H-25MM

Prijemalo za brane 14,25H-25MM

 • Tračni prijem je univerzalni element, ki omogoča pritrditev in zategovanje ponjave ali mreže. Lahko ga pritrdite na tla ali stranice prikolice in ga uporabite kot trdno sidrišče za pas, ki pritrjuje tovor med transportom.
Producent: Bozamet
0,59 €
0,48 € neto cena
Dodaj za primerjavo
Hitro nakupovanje 1-Click(brez registracije)

Prijemalo za brane 14,25H-25MM

0,59 €
0,48 € neto cena
  Vprašajte za izdelek
  Če vam zgornji opis ne zadostuje, nam pošljite svoje vprašanje o tem izdelku. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Podatki se obdelujejo v skladu z politiko zasebnosti. Če jih oddate, sprejemate njihove pogoje.
  Napišite svoje mnenje
  Vaše mnenje:
  5/5
  Dodajte svojo fotografijo izdelka:

  Grabež je nepogrešljiv element avtomobilskih prikolic, še posebej tistih za prevoz različnih tovorov. Njegova glavna naloga je zagotoviti varno in zanesljivo pritrditev ponjave nad tovorom, kar je ključni vidik pri transportu blaga. Drsna plošča je običajno pritrjena na straneh prikolice in omogoča enakomerno raztezanje pokrova, da se tovor med vožnjo ne premika.

  Pritrditev ponjave z uporabo tračnega prijemala vam omogoča, da se izognete nenamernemu zdrsu ali poškodbi ponjave med vožnjo. Ta zaščita je pomembna tako za varnost tovora kot tudi za druge udeležence v prometu. Držalo za avtomobilsko prikolico ni le element opreme, ampak tudi ključni dejavnik, ki vpliva na varnost in udobje prevoza blaga. Vredno je izbrati ta model priznanega proizvajalca in redno preverjati njegovo stanje, da zagotovite zanesljivost in varnost med vsakim transportom.

  Producent
  Bozamet
  Koda izdelka
  UT001284
  Producent
  bozamet
  Model
  Prijem brane
  kataloška številka
  14.25
  Višina
  25 mm
  Material
  pocinkano jeklo
  pixel