Ogrodja

Število najdenih elementov: 24

Nosilec za avtoprikolico je dodaten pripomoček, ki vašo prikolico spremeni v večnamensko in vsestransko delovno orodje. Nudimo široko paleto regalov za prikolice, tako za prikolice kot za prikolice opremljene z deskami. Zahvaljujoč temu lahko prilagodite višino in velikost okvirja svojim potrebam.

okvir za vrtno prikolico 230

Celoten regal za prikolice

Jeklen okvir in pripadajoča ponjava za prikolico ščitita blago, občutljivo na vremenske razmere. Popoln bo spomladi in jeseni, saj bo ščitil tovor pred dežjem ali vetrom. Poleti ponjava z okvirjem ščiti blago pred sončnimi žarki.

Nosilci za prikolice

Nudimo popolnoma namenske nosilce za prikolice Unitrailer, Martz, Temared in vrsto modelov Garden Trailer, Basic in Eco. To vam omogoča enostavno izbiro okvirja za vašo prikolico. Kot proizvajalec imamo ravne okvirje, sestavljene iz jeklenih nosilcev, visoke okvirje višine od 40 do 140 cm.

Okvir, ki bo prišel prav za vsako prikolico

Okvir s ponjavo za prikolico ščiti tovor pred neugodnimi vremenskimi vplivi: dežjem, točo, snegom in soncem. Z montažo na vašo prikolico vam ni več treba skrbeti, ali vas bo med vožnjo nenadoma zajel dež in bo prepeljani tovor zmočil. Ponjava je izdelana iz debelega, nepremočljivega materiala in tudi dolgotrajnejše padavine ne bodo povzročile puščanja. V kompletu je poleg ogrodja in ponjave tudi elastična vrvica s kavlji, ki omogoča hitro napenjanje ponjave.
pixel