Gabaritne luči

Število najdenih elementov: 91

Tradicionalne in LED označevalne luči za prikolice, vlačilce in počitniške prikolice. Belo-rdeče, bele in oranžne gabaritne luči proizvajalcev FRISTOM, ASPÖCK, HORPOL in UNITRAILER. Markerji najvišje kakovosti za enostavno sestavljanje s takojšnjim pošiljanjem, ki so na voljo takoj.

LED označevalne svetilke

Označevalne luči za prikolico

Pozicijske luči v priklopnikih, polpriklopnikih in drugih motornih vozilih je treba uporabljati v skladu z merili, ki jih strogo določa evropski standard iz uredbe ECE 48. Pozicijske luči morajo zagotavljati ustrezno vidljivost in varnost tako na cesti kot pri parkiranju . V naši trgovini boste našli označevalce, ki izpolnjujejo vse homologacijske zahteve in so namenjeni za vse vrste prikolic.

LED oznake za prikolice

Zahvaljujoč LED konstrukciji so LED označevalne svetilke veliko bolj trpežne in njihova življenjska doba je tudi več deset tisoč ur. Dobri markerji so v pomoč pri vožnji s prikolico po mraku, saj vam omogočajo, da vidite celoten obris prikolice. Tako je vsak manever veliko lažji in natančnejši. Odvisno od vrste prikolice se uporabljajo standardne gabaritne luči, nameščene neposredno na prikolico, ali pa gabaritne luči na gibljivem kraku iz gume. Obstajajo tudi sprednje, bočne in zadnje označevalne luči. Vsako od teh vrst svetilk najdete v naši spletni trgovini.

Pozicijske luči za avtovleko

Osvetlitev vlačilca zelo pogosto nadzorujejo vse vrste služb med pregledi cest. Zaradi velikosti avtomobilskih prikolic in pogojev, v katerih delujejo, so še posebej uporabne gabaritne luči za prikolice . Zelo pogosto so to neugodne razmere nekje na sredini ceste ali na ozkem trgu, kjer je vidnost obrisa avtovleke ključnega pomena za popoln uspeh in varnost nakladanja ali razkladanja.
pixel