Vdor v Moto 1, 2, 3
Vdor v Moto 1, 2, 3
Vdor v Moto 1, 2, 3
Vdor v Moto 1, 2, 3

Vdor v Moto 1, 2, 3

 • Dovoz za motorna kolesa omogoča učinkovito in varno spravilo motornega kolesa na prikolico. Omogoča učinkovit transport dvokolesnika. Klančina je primerna za motorne prikolice Moto 1, Moto 2 in Moto 3.
Producent: Temared
44,29 €
36,30 € neto cena
Dodaj za primerjavo
Hitro nakupovanje 1-Click(brez registracije)

Vdor v Moto 1, 2, 3

44,29 €
36,30 € neto cena
  Vprašajte za izdelek
  Če vam zgornji opis ne zadostuje, nam pošljite svoje vprašanje o tem izdelku. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Podatki se obdelujejo v skladu z politiko zasebnosti. Če jih oddate, sprejemate njihove pogoje.
  Napišite svoje mnenje
  Vaše mnenje:
  5/5
  Dodajte svojo fotografijo izdelka:

  Rampa za moto 1, 2, 3 - Popolna rešitev za avtomobilske navdušence!

  Klančina za moto 1, 2 in 3 v naši ponudbi je zasnovana z mislijo na ljubitelje avtomobilizma. Zahvaljujoč njej lahko svoj motocikel pripeljete do prikolice na varen in udoben način. Ne glede na to, ali ste navdušeni nad športnimi ali potovalnimi kolesi , bo ta nakladalna rampa praktično orodje za vas.

  Širina motoristične rampe je 225 mm in zagotavlja stabilno oporo za vaš motocikel ter odpravlja tveganje premikanja med nakladanjem. Klančina dolžine 1550 mm zagotavlja dovolj prostora za enostaven vstop in izstop iz prikolice. Zahvaljujoč največji nosilnosti 300 kg boste lahko brezskrbno prevažali tudi težje motocikle.

  Ne izgubljajte časa z zapletenimi in neprijetnimi načini prevoza vašega motocikla. Klančina je primerna za motorne prikolice Moto 1, Moto 2 in Moto 3 . Zahvaljujoč klančini za motoriste se boste izognili nepotrebnemu naporu in stresu, povezanemu z dvigovanjem in manevriranjem dvokolesnika. Lahko se varno zapeljete na prikolico, parkirate motocikel na mestu in uživate v nemotenem prevozu.

  Producent
  Temared
  Koda izdelka
  UT004309
  pixel