DROMET kvadratna sponka tip C M6 28/55 (3/4")
DROMET kvadratna sponka tip C M6 28/55 (3/4")
DROMET kvadratna sponka tip C M6 28/55 (3/4")
DROMET kvadratna sponka tip C M6 28/55 (3/4")

DROMET kvadratna sponka tip C M6 28/55 (3/4")

 • Pocinkana objemka - vzdržljiv in zanesljiv pritrdilni element. Odporna proti koroziji in visoka trdnost. Enostavna montaža in popolno prileganje različnim konfiguracijam.
Producent: UNITRAILER
Velikost: M6
Material: stal kl.5.8
Zabezpieczenie przed korozją: ocynk min 8µm
1,09 €
0,89 € neto cena
Dodaj za primerjavo
Hitro nakupovanje 1-Click(brez registracije)

DROMET kvadratna sponka tip C M6 28/55 (3/4")

1,09 €
0,89 € neto cena
  Vprašajte za izdelek
  Če vam zgornji opis ne zadostuje, nam pošljite svoje vprašanje o tem izdelku. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Podatki se obdelujejo v skladu z politiko zasebnosti. Če jih oddate, sprejemate njihove pogoje.
  Napišite svoje mnenje
  Vaše mnenje:
  5/5
  Dodajte svojo fotografijo izdelka:

  Objemka tipa C M6 x 28 x 55 (3/4")

  Objemke so izjemno uporabni elementi v konstrukciji, ki zagotavljajo stabilnost in zanesljivost namestitve. Odlikuje jih visoka kakovost izdelave in ustrezni tehnični parametri. Njihova galvanizirana prevleka z najmanjšo debelino 8 µm zagotavlja zaščito pred korozijo, kar je še posebej pomembno pri uporabi na prostem ali v agresivnih okoljih. Poleg tega so izdelani iz visokokakovostnega jekla razreda 5,8 , kar zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost.

  Dimenzije sponk tipa C (kvadratne) so natančno prilagojene konstrukcijskim potrebam. Premer navoja M6 zagotavlja varno in stabilno povezavo, premer gladkega dela palice 5,2 fi pa omogoča natančno nastavitev na luknjo. Montažna razdalja 28 mm in osni razmik 34 mm zagotavljata dovolj prostora za namestitev ostalih elementov. Skupna višina 55 mm in dolžina navoja 27 mm sta idealna za konstrukcijske zahteve. Upogibni radij R3 omogoča prilagodljivo prilagajanje obliki in postavitvi konstrukcije.

  Objemke izpolnjujejo visoke standarde kakovosti , zaradi česar so zanesljivi in ​​trajni konstrukcijski elementi. Njihove tehnične lastnosti, kot so 8 µm debela pocinkana prevleka , jeklo razreda 5.8 in ustrezne dimenzije, so idealna izbira za različne aplikacije. Ne glede na to, ali se uporabljajo v gradbeništvu , avtomobilski industriji , pohištvu ali katerem koli drugem področju, objemke zagotavljajo stabilnost , zanesljivost in dolgotrajno funkcionalnost . Zahvaljujoč natančni izdelavi in ​​vzdržljivim materialom so kos tudi najzahtevnejšim gradbenim projektom .

  DIMENZIJE:

  • M - Premer navoja: M6
  • ØD - Premer gladkega dela palice: fi.5.2
  • A - Montažna razdalja: 28 mm
  • B - Razmik osi: 34 mm
  • H - Skupna višina: 55 mm
  • L1 - Dolžina navoja: 27 mm
  • R - upogibni polmer: R3

  Producent
  UNITRAILER
  Koda izdelka
  UT005472
  Velikost
  M6
  Material
  stal kl.5.8
  Zabezpieczenie przed korozją
  ocynk min 8µm
  Skupna višina
  55 mm
  Dolžina niti
  27 mm
  Premer
  34 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  28 mm
  Średnica części gładkiej pręta
  fi.5,2 mm
  Promień gięcia
  R3
  Średnica gwintu
  M6
  Vse
  3/4"
  Tehtnica
  23 g
  pixel