DROMET kvadratna sponka tip C M6 49x90 (1 1/2")
DROMET kvadratna sponka tip C M6 49x90 (1 1/2")
DROMET kvadratna sponka tip C M6 49x90 (1 1/2")
DROMET kvadratna sponka tip C M6 49x90 (1 1/2")

DROMET kvadratna sponka tip C M6 49x90 (1 1/2")

 • U-vijak - vzdržljiv, pocinkan element iz jekla razreda 5.8. Njegova stabilna kvadratna oblika in natančne mere zagotavljajo enostavno namestitev in dolgotrajno uporabo. Izberite objemko, ki bo zagotovila visoko kakovost, vzdržljivost in udobje uporabe.
Producent: UNITRAILER
Velikost: M6
Material: stal kl.5.8
Zabezpieczenie przed korozją: ocynk min 8µm
0,79 €
0,65 € neto cena
Dodaj za primerjavo
Hitro nakupovanje 1-Click(brez registracije)

DROMET kvadratna sponka tip C M6 49x90 (1 1/2")

0,79 €
0,65 € neto cena
  Vprašajte za izdelek
  Če vam zgornji opis ne zadostuje, nam pošljite svoje vprašanje o tem izdelku. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Podatki se obdelujejo v skladu z politiko zasebnosti. Če jih oddate, sprejemate njihove pogoje.
  Napišite svoje mnenje
  Vaše mnenje:
  5/5
  Dodajte svojo fotografijo izdelka:

  Objemka tipa C M6 x 49 x 90 (1 1/2")

  Vabimo vas, da se seznanite z našim izdelkom - objemko , ki bo izpolnila vaša pričakovanja in potrebe. Za našo objemko je značilna visoka kakovost izdelave in vzdržljivost, zahvaljujoč uporabi materiala jekla razreda 5.8 . Poleg tega pocinkana prevleka z najmanjšo debelino 8 µm zagotavlja zaščito pred korozijo, kar pomeni dolgotrajno uporabo.

  Naše objemke so tipa C, torej imajo kvadratno obliko. Zaradi tega so stabilni in enostavni za namestitev. Njihove dimenzije so: premer navoja M6 , premer gladkega dela palice ØD fi.5.2 , vgradni razmik A 49 mm , razmik osi B 55 mm , skupna višina H 90 mm , dolžina navoja L1 46 mm in upogibni polmer R enak 3 .

  Zahvaljujoč našemu izdelku boste lahko v celoti izkoristili svoje zmožnosti in dosegli svoje cilje. Zagotavljamo visoko kakovost , vzdržljivost in udobje uporabe. Izberite naš cibant in se prepričajte sami!

  Značilnosti klap:

  • Pocinkana prevleka: pocinkano min. 8 µm
  • Tip: C (kvadrat)
  • Material: jeklo razreda 5.8

  Dimenzije:

  • Premer navoja (M): M6
  • Premer gladkega dela palice (ØD): fi.5.2
  • Montažni razmak (A): 49 mm
  • Razmik osi (B): 55 mm
  • Skupna višina (V): 90 mm
  • Dolžina navoja (L1): 46 mm
  • Slika 1

   Objemke za avtomobilske prikolice - zanesljivost in vzdržljivost za varna potovanja

   Poleg naše objemke ponujamo tudi številne druge izdelke, ki so lahko uporabni pri pritrjevanju in sestavljanju prikolice. Tukaj je nekaj izmed njih:

   1. Nosilci za prikolice: Naši nosilci za prikolice so trdno izdelani in zagotavljajo stabilno pritrditev prikolice na avtomobil. Na voljo v različnih velikostih in konfiguracijah, ki ustrezajo različnim vrstam prikolic in vozil.
   2. Tečaji za prikolice: naši tečaji za prikolice so zanesljivi in ​​trpežni. Omogočajo gladko odpiranje in zapiranje prikolice ter zagotavljajo trdno povezavo. Na voljo v različnih oblikah in materialih za izpolnjevanje različnih zahtev.
   3. Nosilci za priklopnike: Naši nosilci za priklopnike so zasnovani tako, da zagotovijo, da je vaša prikolica varno in priročno pritrjena na vaše vozilo. Izdelani iz visokokakovostnih materialov, so odporni proti koroziji in zagotavljajo vzdržljivo pritrditev.
   4. Dodatki za montažo prikolice: Ponujamo tudi različne montažne dodatke, ki olajšajo montažo in uporabo prikolice. To so lahko na primer objemke, matice, vijaki ali varnostni elementi. Na voljo so v različnih velikostih in konfiguracijah, ki ustrezajo specifikacijam vaše prikolice.

   Naši ročaji, tečaji, nosilci za prikolice in dodatki za montažo so zasnovani za visoko kakovost izdelave, vzdržljivost in enostavno namestitev. Zahvaljujoč njim boste imeli vse, kar potrebujete za varno in udobno uporabo prikolice.

  Producent
  UNITRAILER
  Koda izdelka
  UT005475
  Velikost
  M6
  Material
  stal kl.5.8
  Zabezpieczenie przed korozją
  ocynk min 8µm
  Skupna višina
  90 mm
  Dolžina niti
  46 mm
  Premer
  55 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  49 mm
  Średnica części gładkiej pręta
  fi.5,2 mm
  Promień gięcia
  R3
  Średnica gwintu
  M6
  Vse
  1 1/2"
  Tehtnica
  39 g
  pixel