DROMET kvadratna sponka tip C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET kvadratna sponka tip C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET kvadratna sponka tip C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET kvadratna sponka tip C M8 43/81 (1 1/4")

DROMET kvadratna sponka tip C M8 43/81 (1 1/4")

 • Objemka tipa C s prevleko debeline 8 µm je trdna objemka iz visokokakovostnega jekla razreda 5.8. Mere: M8, fi. 7.1, montažni razmak 43 mm, osni razmik 51 mm, skupna višina 81 mm, dolžina navoja 41 mm.
Producent: UNITRAILER
Velikost: M8
Material: stal kl.5.8
Zabezpieczenie przed korozją: ocynk min 8µm
0,79 €
0,65 € neto cena
Dodaj za primerjavo
Hitro nakupovanje 1-Click(brez registracije)

DROMET kvadratna sponka tip C M8 43/81 (1 1/4")

0,79 €
0,65 € neto cena
  Vprašajte za izdelek
  Če vam zgornji opis ne zadostuje, nam pošljite svoje vprašanje o tem izdelku. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Podatki se obdelujejo v skladu z politiko zasebnosti. Če jih oddate, sprejemate njihove pogoje.
  Napišite svoje mnenje
  Vaše mnenje:
  5/5
  Dodajte svojo fotografijo izdelka:

  Pocinkane spone – odlična rešitev za vaše gradbene projekte

  Naše pocinkane objemke so izdelane iz jekla razreda 5.8 in imajo prevleko z minimalno debelino 8 µm , zaradi česar so izjemno vzdržljive in odporne na vremenske razmere. Zahvaljujoč kvadratni obliki tipa C zagotavljajo stabilnost in natančno povezavo elementov .

  Zaradi premera navoja M8 so objemke vsestranske in se lahko uporabljajo v različnih aplikacijah. Premer gladkega dela palice je 7,1 mm , kar zagotavlja popolno prileganje luknjam. Vgradni razmik 43 mm in osni razmik 51 mm zagotavljata enostavno montažo in varno povezavo strukturnih elementov.

  Objemke s skupno višino 81 mm in dolžino navoja 41 mm niso samo funkcionalne, ampak tudi estetske. Njihov upogibni radij R4 omogoča enostavno namestitev v ustrezno konfiguracijo.

  Naše pocinkane objemke - trdne in zanesljive konstrukcijske rešitve

  Naše pocinkane objemke so odlična izbira za profesionalce, ki iščejo trdne in zanesljive konstrukcijske rešitve. Zahvaljujoč galvanizirani prevleki z minimalno debelino 8µm so zaščiteni pred korozijo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in izjemno vzdržljivost. Izdelani iz jekla razreda 5.8 imajo ustrezno odpornost na obremenitve, zaradi česar so nenadomestljivi v različnih gradbenih aplikacijah.

  Njihova kvadratna C-oblika zagotavlja stabilnost in natančno prileganje v luknje.

  Popolne dimenzije naših pocinkanih objemk

  Naše pocinkane objemke imajo popolne dimenzije, da izpolnijo vaša pričakovanja. Zaradi premera navoja M8 so združljivi s široko paleto strukturnih elementov. Premer gladkega dela palice je 7,1 mm, kar zagotavlja popolno prileganje, kar pomeni varne in varne povezave. Vgradna razdalja 43 mm in osna razdalja 51 mm olajšata montažo in natančno namestitev.

  Zahvaljujoč skupni višini 81 mm in dolžini navoja 41 mm naše objemke niso le funkcionalne, ampak tudi estetske. Upogibni radij R4 omogoča enostavno namestitev v ustrezno konfiguracijo, kar pospeši postopek montaže.

  Edinstvena rešitev - naše pocinkane objemke

  Skratka, naše pocinkane objemke so edinstvena rešitev, ki bo izpolnila vaša pričakovanja glede moči, funkcionalnosti in vzdržljivosti . Zaradi natančne izdelave in skrbne površinske obdelave so nenadomestljivi pri različnih gradbenih projektih. Ne glede na namen uporabe bodo naše sponke poleg zanesljivih povezav zagotovile tudi estetski videz. Z izbiro naših pocinkanih objemk vlagate v kakovost in strokovnost , kar pomeni uspeh vašega projekta.

  Značilnosti klap:

  • Pocinkana prevleka: pocinkano min. 8 µm
  • Tip: C (kvadrat)
  • Material: jeklo razreda 5.8

  Dimenzije:

  • Premer navoja (M): M8
  • Premer gladkega dela palice (ØD): fi.7.1
  • Montažni razmak (A): 43 mm
  • Razmik osi (B): 51 mm
  • Skupna višina (V): 81 mm
  • Dolžina navoja (L1): 41 mm
  • Polmer upogiba (R): R4
  Pocinkane objemkeDimenzije sponk
  Producent
  UNITRAILER
  Koda izdelka
  UT005479
  Velikost
  M8
  Material
  stal kl.5.8
  Zabezpieczenie przed korozją
  ocynk min 8µm
  Skupna višina
  81 mm
  Dolžina niti
  41 mm
  Premer
  51 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  43 mm
  Średnica części gładkiej pręta
  fi.7,1 mm
  Promień gięcia
  R4
  Średnica gwintu
  M8
  Vse
  1 1/4"
  Tehtnica
  64 g
  pixel