Dromet konektor za objemko M8 (1 1/2")

Dromet konektor za objemko M8 (1 1/2")

 • Objemka Dromet služi kot objemka za držanje elementov, nameščenih v objemko. Priključek je zasnovan za objemko M8 (1 1/2").
Producent: DROMET
Kataloška številka proizvajalca: ŁC.8.49 (1 1/2")
1,49 €
1,22 € neto cena
Dodaj za primerjavo
Hitro nakupovanje 1-Click(brez registracije)
149 točka.
1.49 točka.

Dromet konektor za objemko M8 (1 1/2")

1,49 €
1,22 € neto cena
  149 točka
  1.49 točka
  Vprašajte za izdelek
  Če vam zgornji opis ne zadostuje, nam pošljite svoje vprašanje o tem izdelku. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Podatki se obdelujejo v skladu z politiko zasebnosti. Če jih oddate, sprejemate njihove pogoje.
  Napišite svoje mnenje
  Vaše mnenje:
  5/5
  Dodajte svojo fotografijo izdelka:

  Dromet konektor za objemko M8 (1 1/2")

  Objemni konektor, ki ga proizvaja Dromet, je montažni element, ki se uporablja za držanje in stabilizacijo različnih konstrukcijskih komponent. Ta priključek, znan tudi kot plošča ali objemka, deluje s spono, ki vpne in stabilizira komponente, kot so cevi, žice, kabli in druge strukture.

  Konektor vam omogoča, da trdno in trajno držite elemente, nameščene v objemki, kar zagotavlja njihovo stabilnost in varnost. Podpira funkcijo objemke, izboljša vpenjanje in stabilizacijo sestavljenih komponent.

  Sponke in konektorji Dromet, izdelani iz trpežnih materialov, zagotavljajo zanesljive povezave, zaradi svoje vsestranskosti pa so uporabni v številnih panogah, vključno z gradbeništvom, industrijo in avtomobilizmom. Zaradi svoje zasnove in odpornosti proti koroziji so idealni za aplikacije, ki zahtevajo trpežne in stabilne pritrditve.

  Konektor / prečka namenjena za pribor velikosti M8 (1 1/2")

  Specifikacija:

  • Osni razmik: fi 8,4 x 57
  • Primerno za posodo velikosti M8 (1 1/2")
  Producent
  DROMET
  Koda izdelka
  UT006151
  Kataloška številka proizvajalca
  ŁC.8.49 (1 1/2")
  pixel