Dromet konektor za objemko M10 (4")

Dromet konektor za objemko M10 (4")

 • Konektor Dromet, izdelan iz pocinkanega jekla, služi kot objemka za držanje elementov, nameščenih v objemko. Konektor je zasnovan za objemko M10 (4").
Producent: DROMET
Kataloška številka proizvajalca: ŁC10115 (4")
3,79 €
3,11 € neto cena
Dodaj za primerjavo
Hitro nakupovanje 1-Click(brez registracije)
379 točka.
3.79 točka.

Dromet konektor za objemko M10 (4")

3,79 €
3,11 € neto cena
  379 točka
  3.79 točka
  Vprašajte za izdelek
  Če vam zgornji opis ne zadostuje, nam pošljite svoje vprašanje o tem izdelku. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Podatki se obdelujejo v skladu z politiko zasebnosti. Če jih oddate, sprejemate njihove pogoje.
  Napišite svoje mnenje
  Vaše mnenje:
  5/5
  Dodajte svojo fotografijo izdelka:

  Dromet konektor za objemko M10 (4")

  Objemni konektor proizvajalca Dromet je posebej zasnovan za delo s sponkami. Služi kot objemka, ki drži elemente, nameščene v objemko, in zagotavlja njihovo stabilnost in varnost. Konektor je izdelan iz pocinkanega jekla in je visoko odporen proti koroziji, kar zagotavlja njegovo dolgotrajno trdnost in zanesljivost v različnih pogojih delovanja.

  Sponke in konektorji Dromet, izdelani iz trpežnih materialov, so namenjeni za montažo, povezovanje in vpenjanje različnih konstrukcijskih komponent, kot so cevi, žice, kabli in drugi elementi. Zaradi svoje vsestranskosti so uporabni v številnih panogah, vključno z gradbeništvom, industrijo in avtomobilizmom. Zahvaljujoč trdni konstrukciji zagotavljajo stabilnost in varnost sestavljenih elementov, zaradi česar so zanesljive rešitve v zahtevnih aplikacijah.

  Konektor / prečka namenjena za pribor velikosti M10 (4")

  Specifikacija:

  • Osni razmik: fi 10,5 x 125
  • Primerno za posodo velikosti M10 (4")
  Producent
  DROMET
  Koda izdelka
  UT006160
  Kataloška številka proizvajalca
  ŁC10115 (4")
  pixel