Dromet nazobčani konektor za objemko M10x53

Dromet nazobčani konektor za objemko M10x53

 • Nazobčani konektor za objemko M10x53 proizvajalca Dromet. Konektor je izdelan iz pocinkanega jekla in služi kot objemka za držanje elementov, ki so nameščeni v objemko.
Producent: DROMET
Kataloška številka proizvajalca: ŁCZ10.53
0,69 €
0,57 € neto cena
Dodaj za primerjavo
Hitro nakupovanje 1-Click(brez registracije)
69 točka.
0.69 točka.

Dromet nazobčani konektor za objemko M10x53

0,69 €
0,57 € neto cena
  69 točka
  0.69 točka
  Vprašajte za izdelek
  Če vam zgornji opis ne zadostuje, nam pošljite svoje vprašanje o tem izdelku. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Podatki se obdelujejo v skladu z politiko zasebnosti. Če jih oddate, sprejemate njihove pogoje.
  Napišite svoje mnenje
  Vaše mnenje:
  5/5
  Dodajte svojo fotografijo izdelka:

  Dromet konektor za objemko M10x53

  Nazobčani sponski konektor, ki ga proizvaja Dromet, je posebej zasnovan za delo s sponami. Zahvaljujoč nazobčani obliki konektor zagotavlja dodaten oprijem in stabilnost, kar poveča učinkovitost pripenjanja. Izdelan je iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo njegovo vzdržljivost in odpornost proti koroziji.

  Sponke in konektorji Dromet so zasnovani za montažo, povezovanje in vpenjanje različnih konstrukcijskih komponent, kot so cevi, žice, kabli in drugi elementi. Zaradi svoje vsestranskosti so uporabni v številnih panogah, vključno z gradbeništvom, industrijo in avtomobilizmom. Zahvaljujoč trdni konstrukciji zagotavljajo stabilnost in varnost sestavljenih elementov, zaradi česar so zanesljive rešitve v zahtevnih aplikacijah.

  Konektor namenjen za posodo velikosti M10x53

  Producent
  DROMET
  Koda izdelka
  UT006161
  Kataloška številka proizvajalca
  ŁCZ10.53
  pixel