Osi in komponente vzmetenja

Število najdenih elementov: 195

Osi za prikolice in amortizerji priznanih proizvajalcev AL-KO in KNOTT v zavorni in nezavorni izvedbi v različnih dimenzijah in različnih razmikih pritrdilnih vijakov. Imamo namenske zavorne kable, ročaje, zavorne čeljusti in amortizerje za torzijske osi, ki jih prodajamo. Oglejte si našo ponudbo osi za prikolice in amortizerjev za osi prikolic.

osi prikolice, bovden vrv, amortizerji osi

Osi prikolic AL-KO in KNOTT

Osi prikolice so eden najpomembnejših elementov v celotni konstrukciji prikolice. Od njih so odvisni moč, vodljivost in skupna masa prikolice. V zadnjih letih sta največja proizvajalca osi za prikolice AL-KO in KNOTT uvedla sodobne rešitve, ki so omogočile zamenjavo starih osi, ki temeljijo predvsem na listnatih vzmeteh, s sodobnimi izdelki. Osi, ki se trenutno proizvajajo in vgrajujejo v prikolice, so predvsem torzijske osi, vzmetene na torzijske gredi, npr. os za model prikolice VG7 750 kg. Na voljo so v dveh različicah: nezavirane osi priklopnikov in zavirane osi priklopnikov . Odlikujejo jih boljše blaženje neravnin na cestišču že pri majhni obremenitvi, zelo dobra vodljivost in vzdržljivost, kar jim omogoča dolgoletno uporabo v prikolici. Če niste našli prave osi za vašo prikolico, nas kontaktirajte po telefonu ali e-pošti in po posebnem naročilu vam jo pripeljemo, da boste spet uživali v varni in učinkoviti prikolici.

Bowden pletenice - zavorne pletenice AL-KO

Bowden jeklenice proizvajalca AL-KO so popolne za vsako zavorno prikolico. V naši trgovini vam nudimo zavorne pletenice za različne naletne naprave. Zahvaljujoč temu boste zlahka našli takšno, ki bo ustrezala vaši prikolici. Od pravilne izbire in povezave jeklenic je odvisna vaša varnost, zato se splača posvetovati z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali izbrati pravo bovden jeklenico za določen model prikolice. Zavorne cevi, ki jih ponujamo, so izdelane iz posebnih materialov, ki so odporni na vodo, prah, pesek in druge stvari, ki jih lahko srečate na cesti. Prav tako se ne bojijo vremenskih razmer in zadrževanja pod oblakom. Ne varčujte z lastno varnostjo in varnostjo drugih udeležencev v prometu. Bowden jeklenice se obrabijo kot vsi drugi deli, zato jih je vredno občasno zamenjati.

Amortizerji osi prikolice

Amortizerji AL-KO in KNOTT osi prikolice pomagajo osi absorbirati vse neravnine na cestišču. Če skrbite za največje udobje pri vožnji z in brez tovora, bo opora vzmetenja prikolice na osi z blažilniki najboljša izbira. Amortizerji osi morajo biti konfigurirani glede na GVW. Običajno proizvajalci navedejo moč določenega tipa amortizerjev z različnimi barvami. Preverite, kateri amortizer ustreza osi, ki jih uporabljate v vaši prikolici ali pa za pomoč prosite naše strokovnjake, ki vam bodo svetovali pravi izdelek.
pixel