Avto prikolice

Število najdenih elementov: 185

Avto prikolice z GVM do 750 kg proizvajalca UNITRAILER. Dostava v 24 urah po vsej Poljski in Evropi. Zelo vzdržljiv - popoln za dom, vrt ali parcelo. Močnejši od tržnih napovednikov. Na voljo v številnih izvedbah opreme: z okvirjem, ponjavo, dodatnimi stranicami mreže ali BIS. Modeli prikolic različnih dolžin za vožnjo v običajni kategoriji B. Naročite na spletni strani ali po telefonu!

Avto prikolice

Avto prikolica z GVM do 750 kg

Avto prikolica z GVM do 750 kg je najboljši način za povečanje transportne zmogljivosti vašega avtomobila. Za delček cene večjega avtomobila dobite prikolico za avto , s katero lahko varno prevažate poljubno blago ali material. Če iščete prikolico za avto, verjetno že veste za kaj jo boste uporabljali. Med uporabo mu boste zagotovo našli še več uporab. Kdor se je kdaj srečal s situacijo, ko mu je zmanjkalo prostora v avtu in je moral kaj na hitro prepeljati ve, kako dobro je imeti svojo prikolico.

Avto prikolica daje predvsem veliko neodvisnost in udobje. Postavljen na zadnjo stran v garaži ali pod hišo je vedno pripravljen za delo, hkrati pa zavzame zelo malo prostora. Z nakupom avtoprikolice si zagotovite mir in udobje pri večjih nakupih, kot so gospodinjski aparati ali elektronika, delo na vrtu ali parceli ali potovanja na daljše poti. Avtoprikolica se bo po prvi uporabi izkazala kot nenadomestljiv pripomoček, ki vam olajša življenje. Ni potrebe po nenehnem podpisovanju pogodb pri najemniku, ni skrbi glede tehničnega stanja uporabljene opreme ali vrnitve ob dogovorjenem času. Lastna prikolica ima veliko več prednosti kot izposoja prikolice iz najema prikolic ali rabljenih prikolic z negotovim tehničnim in pravnim stanjem.

Lahke avtomobilske prikolice - idealne za dom in posel

Lahke avtomobilske prikolice lahko vlečete z vozniškim dovoljenjem kategorije B. Večina avtomobilov lahko izkoristi svoj polni nakladalni potencial, saj ponuja več kot pol tone nosilnosti. Ta vrednost ustreza zahtevam večine uporabnikov, ki iščejo prikolico. Če želite zakonito voziti s prikolico, morate vrednost GVW prilagoditi svojemu vozilu. V naši trgovini vam nudimo prikolice z homologacijo prilagojeno vašemu avtomobilu, ki jih izdamo popolnoma brezplačno.

Lahkim avtomobilskim priklopnikom ni treba opraviti letnega tehničnega pregleda. Po registraciji prikolice jo lahko uporabljate na cestah, ne da bi se morali spomniti kakršnih koli formalnosti. Tako kot za vsako drugo vozilo, ki je brezhibno, morate tudi za potovanje s priklopnikom imeti veljavno zavarovanje odgovornosti. Naše podjetje vam zahvaljujoč sodelovanju z zavarovalnico Generali ponuja možnost sklenitve tovrstnega zavarovanja preko telefona. Generali svetovalci vas bodo vsako leto opozorili na nujnost podaljšanja zavarovanja in vam to obveznost odvzeli ter zagotovili, da se nikoli ne boste izpostavljali neprijetnim posledicam nezavarovanja.

Avtoprikolice UNITRAILER - vzdržljivost in zanesljivost

Avtomobilske prikolice UNITRAILER so zasnovane po najvišjih standardih vzdržljivosti in uporabnosti. Vsako od naših prtljažnih prikolic je mogoče naknadno opremiti s številnimi dodatnimi možnostmi opreme, ki omogočajo, da jo prilagodite individualnim potrebam. V opciji boste med drugim našli: podporno kolo, rezervno kolo, ravno ponjavo ali okvir s prevleko.

Avtoprikolice UNITRAILER imajo odpirajočo se zadnjo desko in dodatno nosilno gredo pod podom, ki dodatno utrdi in utrdi konstrukcijo. Uporabljamo najkvalitetnejše komponente priznanih nemških proizvajalcev, ki zagotavljajo dolgoletno brezhibno uporabo. Za njihovo izdelavo uporabljamo najnovejše rešitve, ki so na voljo na trgu, to so krmilne osi, ki zagotavljajo zelo dobre vozne pogoje in brez poskakovanja pri vožnji tudi brez obremenitve. Plastični blatniki in pocinkani vsi jekleni elementi ščitijo prikolico pred korozijo. Prepričani smo, da naše prikolice izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, zato za vsako od njih dajemo 2 leti garancije .

Prikolice pošljemo neposredno iz našega skladišča na naslov, ki ga navedete v 24 urah po naročilu . Pošiljka vsebuje komplet dokumentov, potrebnih za registracijo prikolice, s sodelovanjem z Generali pa lahko sklenete tudi zavarovanje odgovornosti do tretjih oseb. Z nakupom prikolice pri nas lahko dobite novo prikolico v dveh dneh, ne da bi zapustili svoj dom. Kadarkoli lahko zanj dokupite tudi dodatno opremo, ki je še na voljo v naši trgovini. Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte po e-pošti, klepetu ali telefonu. Svetovali vam bomo in pomagali izbrati pravo prikolico za vaše potrebe!
Iskanje Avto prikolice
pixel