Prikolice za motorna kolesa

Število najdenih elementov: 5

UNITRAILER MOTO motoristične prikolice prilagojene za prevoz 1, 2 ali 3 motorjev. Močna konstrukcija z nagibno transportno površino za še lažje nakladanje in razkladanje. Moto prikolice za kategorijo B. Dostava direktno na dom v 24 urah. Naročite preko spleta in plačajte po povzetju.

Prikolice za motorna kolesa

Prikolice za motorna kolesa

Gravitacijske prikolice za motorna kolesa omogočajo hitrejše nalaganje motornih koles na transportno površino. Zahvaljujoč zložljivi vlečni ojnici in dovolj dolgi rampi, dajanje motocikla na prikolico praktično ne zahteva uporabe sile. To je veliko udobje, še posebej pomembno pri večjih in težjih motociklih.

Vse moto prikolice, ki so na voljo v naši trgovini, imajo skupno maso 750 kg , kar pomeni, da jih lahko uporabljate z vozniškim dovoljenjem kategorije B. V njih smo uporabili enojno nezavorno os, ki zagotavlja visoko okretnost, brez poskakovanja tudi na neravnih cestah in visoka vzdržljivost. Ročaji transportnih pasov za pravilno pritrditev motociklov so nameščeni na takih mestih za varen prevoz vsakega modela motocikla.

Iskanje Avto prikolice
pixel