Gradovi

Število najdenih elementov: 15

Ključavnice in zapirala za stranice prikolice v kompletu z zaponko ali posebej. Zelo vzdržljive ključavnice za stranske omarice WINTERHOFF zaščitene proti koroziji. Velika izbira bočnih zapiral za različne vrste prikolic.

deske ključavnice

Ključavnice za jeklene stranice

Ključavnice za jeklene stranice so med najpogosteje uporabljenimi v prikolicah poljskih in večine evropskih proizvajalcev, kot so TEMARED, martz, Niewiadów, Neptun, BORO ali Rydwan. To so običajno preproste in močne strukture, ki se prodajajo v kompletu s pritrdilnim elementom, nameščenim na sami strani. Glede na zahtevano trdnost so lahko ključavnice majhne in poceni ali primerno večje, močnejše in dražje – prilagojene težkim priklopnikom.

Ključavnice za aluminijaste stranice

Ključavnice za aluminijaste stranice se načeloma ne razlikujejo od tistih za jeklene stranice. Ključavnica na pritrdilnem elementu blokira možnost odpiranja plošče. Stranske ključavnice te vrste pa so lahko nadometne in vgradne. V naši trgovini vam nudimo samo ključavnice za alu plošče. Če ne veste, katera stranska ključavnica bo najboljša za vašo prikolico, nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo svetovali, kateri izdelek izbrati.
pixel