Podpira

Število najdenih elementov: 15

Stojala za priklopnik za podporo ojnice priklopnika ali stranska stojala za stabilizacijo priklopnika med nakladanjem. Na voljo v kompletih z montažno objemko.

Podpore za prikolice

Dvigalke za prikolice

Nosilci prikolice zelo olajšajo uporabo prikolice. Podpora ojnice prikolice pomaga vzdrževati, tako da podpira njen sprednji del, ko prikolica ni priključena na vlečno kljuko. Najpogosteje se uporabljajo v mirovanju ali ko je prikolica s tovorom parkirana pred hišo ali v garaži. Zahvaljujoč podporam se tovor na prikolici ne bo nagnil naprej, ko boste odklopili kljuko z avtomobila.
Večina prikolic ima proizvajalec že izvrtane luknje za pritrditev nosilca. Za njegovo montažo pa potrebujete tudi objemko, s katero lahko dvignete nosilec med vožnjo, ne da bi ga morali popolnoma razstaviti. V naši trgovini boste našli že pripravljene komplete, sestavljene iz nosilca in objemke.

Podporne noge za prikolice

Podporne noge prikolice se lahko uporabljajo tudi za stabilizacijo prikolice med nakladanjem. V mnogih primerih se med nakladanjem splača uporabiti tako blokatorje koles kot podporne noge, da dosežete popolno stabilnost prikolice. Transportna površina, ki je običajno izdelana iz protizdrsne vezane plošče, pogosto ovira nakladanje z zaviranjem drsenja. Prikolica se nato začne premikati, oporne noge pa ji omogočajo, da ostane na mestu, hkrati pa zagotavljajo večjo togost celotnega kompleta.

Noge prikolice

Noge za prikolice so zelo uporabne, kot vidite. Če vaša prikolica še ni opremljena z njimi, izberite enega od kompletov, ki so na voljo v naši trgovini. Ponujamo zelo trpežne zlitine iz litega železa in jekla, ki bodo primerne za vse vrste prikolic.
pixel