Prikolice z mrežastimi stranicami

Število najdenih elementov: 24

Prikolice z mrežastimi stranicami dodatno montiranimi na osnovne ali dodatne stranice. Še posebej uporabno pri prevozu vej ali drugega kosovnega blaga, ki ga običajno ne bi spravili na prikolico. Stranice so usklajene z našimi prikolicami in jih je mogoče kadar koli razstaviti. Prikolice dostavimo na katero koli mesto na Poljskem in v Evropi v 24 urah po naročilu, skupaj z vsemi potrebnimi dokumenti za registracijo.

Mrežaste prikolice

Prikolice z mrežastimi stranicami so v naši trgovini na voljo v 3 različnih velikostih: 150x106, 200x106 in 200x125 cm. Zahvaljujoč temu lahko izberete prikolico, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam. Mrežaste stranice, ki jih izdelamo zanje, so izdelane po meri, tako da se med montažo popolnoma prilegajo. Za njihovo namestitev na prikolico sta dovolj le dva ključa, vse skupaj pa traja največ nekaj minut.

Prikolice, opremljene z mrežastimi stranicami, se uporabljajo vse leto. Če želite prevažati stvari, ki zahtevajo višjo transportno površino, lahko za ta namen uporabite dodatne mrežaste stranice. Izdelane so iz zelo trpežnega pocinkanega jekla, tako da lahko nanje pritrdite ali naslonite različne vrste blaga.


Prikolice z mrežnimi podaljški

Prikolice z mrežnimi podaljški je najbolje naročiti kot komplet že v fazi izbire prikolice. Njihove dimenzije pomenijo dražje kasnejše pošiljanje, z njihovo izbiro pri nakupu prikolice pa prihranite veliko denarja. Če jih med katerim od prevozov ne potrebujete, jih lahko preprosto snamete in pustite v garaži ali skladišču.

Iskanje Avto prikolice
pixel