Prikolice z BIS stranicami

Število najdenih elementov: 20

Prikolice UNITRAILER z dodatnimi BIS stranicami, ki povečujejo transportno površino prikolice. Zahvaljujoč dodatnim stranicam lahko na prikolici prevažate več blaga. Na naše prikolice lahko montirate eno ali dve dodatni bis stranici, s čimer dosežete višino transportne površine prikolice do 96 cm pri prikolici s TROJNIMI stranicami . Naročite prikolico z dodatnimi stranicami na naslov na Poljskem ali v Evropi neposredno pri proizvajalcu. Dostava v 24 urah po oddaji naročila s celotno dokumentacijo, zahtevano ob registraciji.

Prikolice z dodatnimi stranicami

Nakup prikolice z dodatnimi stranicami je najboljši način za rešitev težave, ki se vedno pojavi pri nakupu tovrstnega vozila, to je premalo prostora. Ko izbirate prikolico, običajno veste, kaj boste na njej najpogosteje prevažali. Najbolje bi bilo naročiti čim daljšo prikolico, ampak prvič, cena prikolic raste z njihovo dolžino, in drugič, daljša kot je prikolica, slabše je manevrirati.

Optimalna rešitev je torej lahko nakup ene od prikolic z BIS stranicami, ki se namestijo na osnovne stranice in tako povečajo višino transportne površine. Na naše prikolice lahko postavite do dva nivoja dodatnih stranic in tako dobite prikolico s TROJNIMI stranicami in skoraj metrom višine. Dodatne stranice so iz jekla, zaradi česar so zelo trpežne in nanje lahko naslonite poljubno blago, česar ne morete na primer pri prikolici z le visokim okvirjem.


Prikolice s stranskimi podaljški

Ne potrebujemo vedno visokega nakladalnega prostora in potem lahko vidimo prednosti nakupa ene od prikolic s stranskimi podaljški, in sicer možnost njihove hitre demontaže. Izdelani po meri in popolnoma usklajeni s prikolico, jih je mogoče odstraniti s samo dvema ključema v nekaj minutah. Popolnoma so pocinkani, tako da jih lahko postavite v garažo ali shrambo brez skrbi zaradi rje in jih uporabite le, ko jih ponovno potrebujete.

O nakupu stranskih podaljškov se splača razmisliti ob naročilu prikolice v naši spletni trgovini. Z odločitvijo za nakup skupaj s prikolico prihranite pri pošiljanju, ki je zaradi velikih dimenzij blaga precej drago. Zato si oglejte naše prikolice s stranicami BIS in zdaj naročite pravo zase. Ne pozabite tudi na ravno prevleko ali okvir s ponjavo za zaščito prevažanih stvari pred dežjem, prahom ali snegom. Enostavno jih lahko namestite tudi na dodatne podaljške.

Iskanje Avto prikolice
pixel