Prikolice z okvirjem

Število najdenih elementov: 22

Prikolice z okvirjem višine 40 cm ali 80 cm in nepremočljivim pokrovom. To je najbolj priljubljena različica naših prikolic zaradi svoje odlične uporabnosti. Vse prikolice z okvirjem imajo na zadnji strani preklopno desko in pokrov. Dostavimo jih po kurirju na katero koli mesto na Poljskem ali v Evropi v 24 urah po oddaji naročila, skupaj s kompletom dokumentov za registracijo.

Prikolice z okvirjem

Prikolice z visokim prtljažnikom

Avtomobilske prikolice z okvirjem so ene najbolj priljubljenih prikolic na cesti. Posebej priljubljene so zato, ker si z nakupom te izvedbe prikolic prihranimo marsikatero težavo, na primer med neurjem ali snežnim metežem. Ponjava z visokim okvirjem ne le ščiti prevažano blago pred dežjem, soncem ali snegom, ampak ščiti tudi transportno površino . Slednji je za razliko od transportiranih predmetov izpostavljen poškodbam tudi pri razkladanju. Prikolice z visokim ogrodjem rešujejo to težavo, saj so njihova tla veliko dlje v zelo dobrem stanju.


Prikolice z okvirjem in visoko ponjavo

Kljub dejstvu, da se prikolice z okvirjem skoraj vedno uporabljajo v tej obliki, so okvirji s ponjavo dodatni elementi, ki jih je mogoče po potrebi odstraniti in razstaviti . Niso trajno povezani s prikolico, njihova demontaža pa je zelo enostavna, tako da ne vzame veliko časa in se lahko izvede le z uporabo dveh ključev.

Pri prikolicah z okvirjem je zelo pomembna prava oblika in višina okvirja. V naši trgovini boste našli prikolice z dvokapnim okvirjem . Zahvaljujoč tej obliki dež in sneg med vožnjo prosto padata z vrha ponjave. Višji kot je okvir, večji je zračni upor in s tem večja poraba goriva avtomobila, ki vleče prikolico. Prikolice z okvirjem, ki so na voljo v UNITRAILERju, imajo višino 40 ali 80 cm, zaradi česar prikolice ne štrlijo nad karoserijo večine avtomobilov, zaradi česar so na cesti skoraj neopazne.

Iskanje Avto prikolice
pixel