Škatle za orodje

Število najdenih elementov: 52

Če potrebujete dodaten prostor za prevoz potrebnih predmetov, bodo plastične škatle za orodje odlična rešitev za vas . Izdelani so iz trpežnih materialov in odpornih na težke vremenske razmere. Raznolike dimenzije in različne možnosti montaže vam bodo omogočile, da boste priklopniku priklopili pravi izdelek. Lahko se namestijo npr. na vlečnem ojesu ali pod polpriklopnikom z visokim podvozjem.

škatle za orodje

Škatle za orodje

Škatle za orodje boste cenili vsi, ki imate radi vse pri roki. Zahvaljujoč veliki zmogljivosti in prostornosti boste v njih zlahka našli potrebno orodje. Notranjost škatle lahko uredite poljubno, sami pa se odločite, kako jo želite uporabiti. Za ločevanje enega orodja od drugega lahko uporabite predelke, police ali druge elemente. Tako boste vedno ohranili red in hiter dostop do najnujnejšega orodja. Izberete lahko tudi velikost zabojev za orodje glede na vaše potrebe. V naši trgovini imamo tako zelo velike škatle za orodje kot tudi manjše.



Zaboji za avtovleke, avtobuse in prikolice

Zaboje za vlačilce, avtobuse in prikolice je mogoče namestiti ali prevažati na več različnih mestih. Pri vlačilcih in prikolicah, ki niso zavarovane pred dostopom drugih oseb, je zelo pomembno, da so zaklenjene. Zahvaljujoč temu vam ni treba skrbeti za opremo v notranjosti, saj je vedno varno zaklenjena notri. Škatla za orodje, nameščena na prikolici ali avtovleki, mora prenesti tudi različne vremenske razmere, pogosto pa tudi blato, vodo in sneg. Pri tem ni pomembna le pravilna izdelava, ampak tudi montaža na prikolico. Najboljša rešitev so univerzalni ročaji, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Z njihovo uporabo ste lahko prepričani, da bo škatla vedno na svojem mestu.

pixel