Mreže za pritrditev tovora

Število najdenih elementov: 18

Transportne mreže za prikolice, ki zavarujejo tovor pred premikanjem ali padcem. Izdelan iz zelo trpežne mreže, okoli katere je napeljana 6 mm debela gumijasta pritrdilna vrvica. Na voljo v številnih različnih velikostih - zagotovo boste našli takšno, ki bo ustrezala vaši prikolici!

Transportne mreže

Transportne varnostne mreže

Za pravilno zavarovanje blaga, ki ga želimo prepeljati, morate vedeti, kateri je najboljši način za to. Transportne mreže so odlična rešitev. Ne smemo pozabiti, da nobena vrvica ali druga domača sredstva ne bodo tako dobro zaščitila transportiranih materialov kot za to namenjenih izdelkov. To je posledica dejstva, da niso dovolj raztegljivi, zato se med vožnjo lahko poškodujejo. Profesionalne transportne zaščitne mreže so prilagodljive, zaradi česar jih je mogoče enostavno prilagoditi naloženi prtljagi na prikolici. Nameščene mreže poskrbijo, da bo tisto, kar bomo prevažali, ustrezno zaščiteno.


Ni nujno, da so transportne varnostne mreže enakih dimenzij kot vaša prikolica. Podjetja, ki prodajajo zaščitne mreže, ponujajo različne velikosti. Če niste prepričani, katero velikost mrežnega očesa izbrati, uporabite pomoč naših strokovnjakov, ki so na voljo in čakajo na kontakt prek klepeta, e-pošte ali telefona. Pomagali vam bodo pri izbiri najboljše mreže za vaš prevoz. Če še vedno dvomite, boste na naši spletni strani našli vse razpoložljive velikosti, ki jih trenutno imamo v prodaji.


Mreže za pritrjevanje tovora

Mreže za varovanje tovora Unitrailer so novost, ki je odslej na voljo tudi v naši trgovini. To so brezvozlaste mreže iz polipropilena (PP). Je trpežen material, odporen na mehanske poškodbe, ki omogoča dolgoletno uporabo. Ker so izdelani iz posebnega vlakna, je njihova teža majhna. Tako jih namestitev na prikolico ne bo predstavljala težav in traja manj kot minuto. Mreže imajo 6 mm gumijasto vrvico, ki omogoča enostavno pritrditev na prikolico. Imajo intenzivno zeleno barvo, zato so vedno vidne na prevažanem materialu. Na robovih je bil uporabljen poseben rob, ki je okrepil njihovo trdnost na mestu, kjer se najpogosteje pojavljajo odrgnine. Velikost očesa je 45x45 mm . Če iščete mreže za pritrjevanje tovora z manjšim razmikom mrežnih očes, vam priporočamo, da se seznanite s ponudbo KNOTT . Tudi transportne mreže KNOTT, ki jih imamo v našem asortimanu, so polipropilenske mreže. Odlične so za zavarovanje transporta večjih materialov. Razmik mrežnih očes pri transportnih mrežah KNOTT je 35x35 mm .


Prednost zaščitnih mrež za prikolice je v tem, da jih je zelo enostavno raztegniti, a se tudi po večkratni uporabi povrnejo na prvotno velikost in so enako prožne kot ob prvi uporabi. Še več, so zelo odporne na vse vrste vlečenja, udarcev in močnih vlekov. Mreže z oznako (PP) so odporne tudi na zmrzal, vročino, močan dež, točo in UV žarke, zaradi česar jih tudi najtežje vremenske razmere ne morejo uničiti. Izbira transportnih mrež, ki so na voljo na trgu, je velika, vsekakor pa se je bolje odločiti za mrežo za pritrjevanje tovora preverjenega proizvajalca, ki bo bolj trpežna in s tem tudi daljša življenjska doba kot tista cenejša, ki lahko že po enem poči. uporaba. Transportnih mrež nikoli ne kupujemo pri nezanesljivih virih, če želimo biti prepričani, da bo izdelek, ki smo ga plačali, izpolnjeval določene funkcije in naša pričakovanja.


Naše izdelke ponujamo s posebnimi prevlekami, ki so nepremočljive, tako da jih je mogoče shraniti tudi na prikolici. Embalaža je zelo priročna in zavzame zelo malo prostora. Po vsaki uporabi jih lahko skrijete in pospravite na pravo mesto na prikolici, v garaži, doma ali v avtu. Zahvaljujoč prevleki smo lahko prepričani, da se mreža ne bo pokvarila.


Varnostne mreže za prikolice

Varnostne mreže za prikolice podjetja Unitrailer imajo veliko uporab! Popoln za prevoz skuterjev, štirikolesnikov ali čolnov. Lahko imajo zaščitno funkcijo ob ribnikih ali pa se uporabljajo kot zaščita na stopnicah pred majhnimi otroki. Uporabni so tudi pri prevozu sipkih materialov kot so: pesek, prod, žagovina, kamenje. Ustrezno bodo zavarovali zabojnike, kolesa in gradbene odpadke. Zaščitne mreže za prikolice so idealna rešitev za vse, ki želite onemogočiti ali preprečiti dostop do kraja ali blaga. Ne samo zato, ker so za večkratno uporabo, ampak tudi zato, ker jih je mogoče uporabiti na več načinov in za prevoz različnih velikosti. Ali prevažamo velike ali majhne dimenzije ni pomembno, saj se bodo mreže same prilagodile naloženemu blagu.


Namestitev mreže na prikolico je zelo preprosta in ne zahteva veliko truda. Dovolj je, da ga namestite po celotnem obodu prikolice. Transportne mreže za prikolice , ki bodo pravilno nastavljene, bodo poskrbele, da bo prtljaga pokrita tako, da se med vožnjo ne bo poškodovala in premikala po prikolici. Če sami razgrnete in pritrdite mrežo, boste najhitreje poskrbeli, da bo vaš tovor kar najbolje pritrjen. Zahvaljujoč uporabi mreže na prikolici bo prevoz blaga veliko varnejši in udobnejši!

pixel