Kabli za prikolice

Število najdenih elementov: 29

Električni snopi za avtomobilske prikolice in tovornjake s 13 ali 7-polnim konektorjem in bajonetnimi vtiči. Elektroinštalacije za prikolice različnih dolžin za številne modele priljubljenih proizvajalcev.

kabelski snop prikolice

Električni snopi za lahke priklopnike

Električni snopi za lahke priklopnike so povezani z zadnjimi gabaritnimi lučmi. Niso pa opremljeni s čepi za gabaritne luči, ki so potrebni za večje prikolice. Lahki priklopniki so opremljeni z odsevniki, zato je ta namestitev idealna za to vrsto prikolic. Električne inštalacije za lahke prikolice, ki jih ponujamo v naši trgovini, imajo fiksne razpone dolžine prikolice, na katero se prilegajo. Ob nakupu preverite, kateri pas bo ustrezal prikolici ali se o tem posvetujte z našimi strokovnjaki preko klepeta ali telefona.

Električni snopi za vlečne tovornjake

Električni pasovi za vlačilce so lahko pri največjih modelih dolgi do osem metrov. Ti pasovi so opremljeni s 13-polnim konektorjem, ki omogoča pravilno delovanje luči za vzvratno vožnjo, kar je potrebno za prikolice z bruto maso nad 750 kg. Pasovi za vleko, ki jih prodajamo v naši trgovini, so zelo trpežni in odporni na različne vremenske vplive. Če želite biti prepričani, da na cesti ne bo prišlo do kratkega stika ali okvare električne napeljave v vašem avtovleki, izberite našo ponudbo.
pixel