Kolesa Platišča Gume

Število najdenih elementov: 121

Kolesa in pnevmatike za prikolice v priljubljenih dimenzijah: 155/70 R13 , 165/70 R13 , 185 R13C in 195/50. Platišča za prikolico 10' 13' 14' z sornikom 4x100 ali 5x112. Preverjeni modeli: Mefro, Rosava, Twonhall, Ovation, Linglong, Radial, Fullrun, Kenda. Vsi izdelki so dobavljivi takoj s hitro kurirsko dostavo.

Gume za platišča za prikolico

Kolesa prikolice

Kolesa prikolic so običajno celoletna in jih ni treba menjati tako pogosto kot v avtomobilu. Še vedno pa se morate zavedati, da gre za enega najpomembnejših elementov v karavanu z vidika udobja in varnosti vožnje. Zaradi tega je vredno biti pozoren na stanje koles v prikolici in jih zamenjati z napredujočo obrabo. Kolesa prikolice se obrabijo zaradi pogoste uporabe, vožnje s skoraj prazno prikolico in ko je prikolica parkirana v garaži zaradi staranja. Njihove lastnosti oprijema na cestišče, odvajanja vode in vgrizanja v sneg so vsak dan slabše. Zmanjša se tudi udobje pri vožnji. Kolesa so zaradi obremenitve vsakič zelo obremenjena in se obrabljajo hitreje kot tista v avtomobilu. Kolesa, ki so na voljo v naši trgovini so od preverjenih proizvajalcev in so poceni za nakup, hkrati pa znatno povečajo varnost vožnje s prikolico.

Gume za prikolice

Pnevmatike za priklopnike je treba izbrati glede na velikost, hitrost in nosilnost. Za posebej obremenjene, težke prikolice se splača izbrati ojačane pnevmatike, ki prenesejo tudi največje obremenitve. Vse informacije o pnevmatiki najdete na nalepki, ki je tovarniško nalepljena na tekalno plast. V naši trgovini so vključene tudi v specifikacijo izdelka, kar vam omogoča, da izberete pnevmatiko za določeno prikolico. Pnevmatike priklopnikov je treba zamenjati, ko globina profila pade pod 2 mm . Vedno je dobro imeti s seboj rezervno pnevmatiko, če se katera od pnevmatik predre. Proizvajalci prikolic običajno dovoljujejo namestitev posebnih nosilcev za rezervno kolo na oje ali okvir. Rezervno pnevmatiko lahko prevažate tudi preprosto s transportno površino prikolice.

Platišča za prikolice

Na poljskih cestah, ki so pogosto zelo luknjaste, znajo biti platišča prikolic zelo ukrivljena. Ukrivljenost lahko nastane tudi ob udarcu ob visok robnik ali drug predmet. Pogosto, če niso skrbno zavarovani in se uporabljajo pozimi, preprosto zarjavijo in izgubijo svoje lastnosti. V podjetju UNITRAILER ponujamo platišča za prikolice v najpogostejših velikostih: 10, 13 in 14 col . Pri izbiri le-teh za prikolico je potrebno preveriti razmik pritrdilnih vijakov in ET. Platišča, ki jih ponujamo, so zaščitena tudi pred zelo težkimi vremenskimi vplivi. So zelo močni in odporni proti koroziji. Uživajte v nakupovanju!
pixel