Zanke za pasove

Število najdenih elementov: 10

Zanke za transport in pritrditev tovora. Različne dolžine in nosilnosti. Hitro pošiljanje. Skladno z evropskim standardom EN1492-1: 2000, certificirano s strani GS in TUV.

zanke za pasove

Objemke žerjavov

Žerjavne zanke se uporabljajo za transport različnih vrst materialov, ki zahtevajo pripenjanje za dvigovanje ali premikanje, na primer palete, težke bale ali drugi težki predmeti. Njihova prednost je možnost, da zelo hitro primejo predmet, ne da bi morali najti točko, na katero bi ga pritrdili. Zaradi tega se uporabljajo pri pretovarjanju, na gradbiščih in v skladiščih. Zanke iz trakov imajo lahko trdnost več ton in dolžino več metrov. Pri prevažanju različnega blaga se običajno uporablja več obes hkrati, kar omogoča stabilno in nadzorovano manevriranje blaga.



Zanke iz poliestra

Poliestrske zanke , ki jih ponujamo v naši trgovini, so poljskega proizvajalca in imajo vse potrebne certifikate in soglasja. Visok varnostni faktor 7:1 potrjuje njihovo najvišjo kakovost in vzdržljivost. Idealne so za občutljivo blago, ki ga gladka površina poliestrske zanke ne bo poškodovala. Na koncu imajo najbolj univerzalne zaključke zank. Zanke iz tkanine je enostavno ločiti po vijolični, rumeni ali zeleni barvi, ki določa njihove parametre in vam omogoča, da izberete pravo zanko za svoje potrebe.

pixel