Zaboji za polpriklopnike, avtovleke, prikolice

Število najdenih elementov: 45

V naši trgovini boste našli izredno trdno izdelane škatle za orodje v različnih velikostih. Gre za izdelke, ki so odlični za vgradnjo v kombije , za voznike vlačilcev , avtobusov , pa tudi priklopnikov in polpriklopnikov . Je odlična rešitev za transport jermenov, vogalov in drugih manjših orodij in predmetov, ki jih ne bi smeli prevažati ohlapno. Če ste utrujeni od premikanja orodja po krovu vašega vozila, potem bo izbira škatle za orodje najboljša izbira!

Škatla za orodje Daken JUST 500

Škatle za orodje

Vse škatle za orodje, ki so v naši prodaji, so izdelki iz polimernih surovin , zaradi česar so odporne in vzdržljive. Še več, zahvaljujoč močni konstrukciji je izdelek odporen na spreminjajoče se vremenske in kemične pogoje. Uporabljajo notranja rebra , ki ne bodo samo okrepila celotne strukture škatle, ampak se lahko uporabijo tudi kot podlaga za police. Blago, ki je na voljo v našem katalogu podjetja Daken, je opremljeno z dvema cilindričnima ključavnicama s pokrovom proti prahu, ki zagotavlja največjo varnost pred napačnim ravnanjem in krajo. Vsak boks ima ključavnice s ključem, tako da ima dostop do njega le pooblaščena oseba. Vsaka škatla z orodjem ima dodaten rezervni ključ, tako da vam ni treba skrbeti, če bi katerega izgubili.

Kako namestiti škatlo z orodjem?

Vsako škatlo je mogoče namestiti z montažnimi nosilci. Vse dele najdete v ponudbi naše trgovine. Predstavljeni ročaji so univerzalni, tako da jih zlahka uskladite z vašim orodjem . V kupljenem kompletu so vsi potrebni elementi za pritrditev ročajev na škatlo. Montiramo jih pod okvir, da imate enostaven in hiter dostop do njih. Možno je namestiti več zabojev za orodje eno zraven druge, seveda pa morate predhodno izbrati ustrezne velikosti, da se vse prilegajo. Če želite opraviti transakcijo, lahko to storite preko spleta ali po telefonu. Dosegljivi smo od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00. Vsak izdelek odpošljemo v 24 urah . Po prejemu kupljenega blaga imate 30 dni časa , da ga vrnete brez navedbe razloga. Vabimo vas, da se seznanite z našo ponudbo!

pixel