Dodatna oprema

Število najdenih elementov: 76

Dodatna oprema za avto prikolice : pokrovi, okvirji, bis stranice, mrežaste stranice za vse modele prikolic UNITRAILER.

Oprema za avtomobilske prikolice

Police za avtomobilske prikolice

Nosilci za prikolice so konstrukcije, ki vam omogočajo, da dvignete transportno površino prikolice in nanjo položite zaščitno ponjavo. Stojala imajo različne višine glede na potrebe. V naši trgovini boste našli ravne okvirje za prikolice kot tudi okvirje višine od 40 do 140 cm . Nosilci so izdelani po meri in ustrezajo priklopnikom UNITRAILER . Standardno jih prodajamo v kompletu s ponjavo, po potrebi pa jih lahko ponudimo tudi kot samostojen izdelek.

Ponjave za avtomobilske prikolice

Ponjave za prikolice morajo biti sešite na velikost okvirja oziroma transportne površine pri ravnih ponjavah. Njihova naloga je zaščititi blago naloženo na prikolici pred vremenskimi vplivi: dežjem, snegom, vetrom ali soncem. Narejeni iz vodoodpornega materiala vam omogočajo varen prevoz vseh vrst blaga na prikolici, ne glede na vremenske razmere zunaj. Ponjave so pritrjene na stranice prikolice s posebno elastično vrvico, ki se natakne na kljuke za pokrov. Zahvaljujoč temu so vedno popolnoma raztegnjene, oblačenje in slačenje pa je takojšnje.

Dodatne table za prikolice

Bis ali mrežaste stranice so še en zelo uporaben element dodatne opreme za avtomobilske prikolice. Dodatne stranice za prikolice povečajo transportno površino prikolice, kar omogoča nalaganje več blaga. Kredenci bis je dodaten komplet 4 kredencev iz krivljene pločevine. So enaki tistim, ki se standardno uporabljajo v prikolici. Mrežaste stranice so drugačne strukture, ki omogoča boljši transport različnih materialov, na primer listja ali vej. Vsaka vrsta dodatnih stranic je lahko opremljena tudi z okvirjem ali ponjavo, kar ustvari popoln komplet in bistveno poveča možnosti prikolice.
pixel