Kavlji za cevi

Število najdenih elementov: 21

Vlečne kljuke za cevno oje pri nezaviranih lahkih priklopnikih in za naletne naprave pri zavornih priklopnikih. Proizvajalec AL-KO , KNOTT ali WINTERHOFF . Zelo trpežni in varni trnki za kroglo trnka z različnimi fi.

Kljuke za vlečno cev

Kroglični kavlji za cev

Krogelne kljuke za cev se vgrajujejo pri vlečnih ojesih in naletnih napravah s cevastim profilom, ki jih uporabljajo številni proizvajalci prikolic. Kavlji za cevi se uporabljajo za povezavo prikolice z vozilom tako, da jih potisnete na vlečno kroglo. Na ta način se ustvari varna povezava, ki prenese navedeno obremenitev. Zato je treba vsako cevno kljuko uskladiti z GVW prikolice.

Kavlji za cevi

Kavlji za cevi imajo indikator obrabljenosti in indikator pravilnosti spojke. Varnost vožnje s prikolico je v veliki meri odvisna od pravilnega priklopa na vozilo, zato se splača zamenjati kroglično kljuko s cevjo glede na njeno obrabljenost. Nekateri modeli cevnih kljuk imajo dodatno nameščeno držalo za vtič iz električnega sistema, ki vam omogoča, da ga vgradite tako, da se med vožnjo ne zmoči in umaže.
pixel