Zadnje svetilke

Število najdenih elementov: 149

Zadnje kombinirane luči za priklopnike in osvetlitev registrske tablice priklopnikov so na voljo posamezno ali v kompletih. Priljubljena serija kombiniranih zadnjih luči ASPÖCK , DOBPLAST , FRISTOM . V naši trgovini boste vse svetilke iz serije MULTIPOINT prejeli s hitro dostavo.

Zadnje kombinirane luči za prikolice

Zadnje kombinirane luči

Zadnje kombinirane luči so serijsko opremljene s pozicijsko lučjo, zavorno lučjo, meglo, lučjo za registrsko tablico in smernikom. Pri njihovi izbiri bodite pozorni na razpoložljivost dvostranskih različic, ki niso zamenljive. Če potrebujete zadnjo kombinirano luč za desno stran prikolice, izberite luč z napisom "desno". Vse kombinirane svetilke, ki jih ponujamo, imajo ustrezno atestacijo.

LED kombinirane svetilke

Kombinirane sijalke izdelane v LED tehnologiji omogočajo večje prihranke energije in daljše delovanje. Sodobne LED diode, ki se uporabljajo v kombiniranih zadnjih lučeh, lahko zdržijo do več deset tisoč ur neprekinjenega delovanja. Zadnje LED luči dajejo več možnosti tudi pri oblikovanju ohišja, ki je lahko tanjše, saj se LED diode manj segrevajo kot navadna žarnica ali pa je bolj zanimive oblike.

Zadnje luči za prikolice

Zadnje luči za priklopnike pri lahkih priklopnikih, torej tistih, katerih skupna masa vozila (GVM) ne presega 750 kg, ni treba opremiti z lučjo za vzvratno vožnjo. Zahvaljujoč temu so na voljo po boljših in ugodnejših cenah. Običajno pa je tudi pri tovrstnih svetilkah prostor za namestitev žarnice za vzvratno vožnjo, ki jo je mogoče kupiti posebej in jo nato uporabiti v vseh vrstah prikolic.
pixel