Transportne linije

Število najdenih elementov: 66

Transportne linije

Transportni pasovi z napenjalcem za pritrditev tovora. Uporabljajo se lahko na primer za avtovleko , za prikolico ali kot zatezne trakove za prtljago . Kot proizvajalec zagotavljamo najvišjo skrbnost in vzdržljivost, ki jo potrjuje certifikat GS TUV . Transportni pas, kupljen v naši trgovini, se lahko uporablja kot transportna zaščita na mednarodnih poteh, zahvaljujoč skladnosti z evropskim standardom EN 12195-2. V naši ponudbi boste našli pritrdilne trakove dolžine od 3 do 10 metrov in trdnosti od 1 do 5 ton. Pritrjevanje tovora z njihovo pomočjo je zelo enostavno in udobno. Naše transportne jermene prodajamo z napenjalcem, ki omogoča njihovo pravilno zategovanje v samo nekaj trenutkih.

Transportne linije

Transportni jermeni od proizvajalca

Transportni pasovi za pritrditev tovora poljskega proizvajalca z zahtevanim certifikatom. V naši trgovini prodajamo nove transportne jermene proizvedene v določenem koledarskem letu. Rok uporabnosti transportnega traku je odvisen od načina uporabe in pri poliestrskih trakovih ni zakonsko določen. Vendar je vredno poskrbeti za svoje transportne pasove in jih dovolj pogosto menjati, da zagotovite varnost prevažanega tovora. Izpostavljeni velikim obremenitvam, izpostavljeni dežju, snegu ali zelo močnemu soncu in zaščiti predmetov z ostrimi konci. Transportni trakovi morajo biti v pravilnem stanju in imeti zelo visoko trdnost, da lahko izpolnjujejo naloge, ki so pred njimi. Takšne pasove boste našli v naši trgovini. Cena jermenov je zelo privlačna, saj smo njihov neposredni proizvajalec. Za večje prihranke naročite celoten komplet naenkrat in prejeli boste dodaten popust.

Trakovi za pritrditev tovora

Pritrdilni trakovi za pritrditev tovora morajo ustrezati zahtevam specifičnega tovora. Najpomembnejša so tri vprašanja: dolžina pasu, debelina in vzdržljivost. Dolžina trakov mora zadostovati za pokrivanje celotnega tovora in pritrditev trakov na pritrdilne nosilce ali kljuke tako, da blago, ki se prevaža, drži na enem mestu. Širina transportnih trakov je povezana z njihovo trdnostjo. Širši kot so pasovi, večja je moč. Sama trdnost jermena je razdeljena na dve vrednosti: trdnost jermena in natezna trdnost. Zelo pomembno je, da te vrednosti ustrezajo silam, ki bodo delovale na trakove med transportom. Zadrževalni pasovi se različno obrabijo glede na to, na kaj se pripnejo, kar velja upoštevati pri spreminjanju frekvence.

Transportni jermeni z napenjalcem

Poleg samega transportnega traku je ključnega pomena tudi napenjalec. Izbrati in uskladiti ga je treba s pasom, s katerim mora sodelovati in ohranjati popolnoma enake parametre. Transportni jermeni se običajno prodajajo v kompletu z napenjalcem, kar reši problem njegove izbire. Napenjalci pasov morajo biti vzdržljivi in udobni za uporabo. Pravilno profiliran dolg ročaj omogoča pravilno napenjanje trakov in skrajšuje čas pritrjevanja tovora. V naši trgovini boste našli transportne pasove z najbolj udobnimi zategovalci na trgu, ki bodo delovali v vsaki situaciji.
pixel