Stranski noži za ogrščico

Število najdenih elementov: 1

Stranske kose za repico , ki jih ponujamo, so poljskega proizvajalca Profix . Naslednji izdelki so najvišje kakovosti, kar zagotavlja trajnost pri uporabi in varnost. V naši trgovini boste našli električne stranske nože in hidravlične stranske nože, ki so namenjeni za montažo na mizo ali za samostojno delo v žetveni enoti. Če pričakujete učinkovito rezanje, bo ponujena izbira stranskih rezil izpolnila vaša pričakovanja. Če imate kakršna koli vprašanja za nas, nas kontaktirajte. Tukaj smo, da vam pomagamo.

Deli za kmetijske stroje

Hidravlični stranski rezalnik za ogrščico

Hidravlična stranska kosa za ogrščico je rešitev, za katero se naše stranke najpogosteje odločajo. Nakup te opreme ima veliko prednosti in zelo malo slabosti. Kot prvo, hidravlični stranski rezalnik ima v mizi vgrajen celoten hidravlični sistem, to je črpalko, rezervoar za olje, dva hidravlična motorja in žice. To pomeni, da morate samo namestiti mizo in namestiti jermen za prenos pogona z rezervnega kolesa na kolo mize. Ni vam treba skrbeti za električne povezave, tako da prihranite čas.

Dodatna prednost hidravličnega stranskega rezalnika je, da je njegova odpornost na morebitne preobremenitve zelo visoka, delovanje sistema pa ni preglasno. Celoten hidravlični sistem je visokokakovosten, zaradi česar se tudi med dolgotrajnim delovanjem ne bo pregreval. Hidravlični stranski noži so namenjeni kmetijam z veliko površino za žetev ogrščice. V naši ponudbi boste našli hidravlični stranski rezalnik s težo 28 kg in višino reza 135 cm . Pri uporabi hidravličnega stranskega rezalnika ne pozabite, da je treba občasno preveriti nivo olja in ga zamenjati. Smernice, na katere morate biti pozorni, so pretok olja, ki mora biti največ 20 l/min in ga ne smete preseči. Med montažo in demontažo hidravličnega stranskega noža za oljno ogrščico naj bodo žetveni stroj in druge naprave, ki so nanj priključene, izklopljene.


Električni stranski rezalnik

Električna stranska kosa , ki jo ponujamo, je 12 V ali 24 V kosa. Imamo levo in desno stransko električno koso. Ko se odločite za nakup električnega stranskega rezalnika, prejmete soliden izdelek, ki zagotavlja zelo dobro, tiho delovanje , brez nadležnih tresljajev. Poleg tega je prednost v tem, da električni bočni rez ne preobremeni električnega sistema kombajna. To pomeni, da je ob ustrezni osvetlitvi možno tudi delo s kombajnom v večernih urah. Vse stranske nože za ogrščico PERFEKT CUT 135 lahko montirate na kombajne z 12 V inštalacijo in na kombajne stare generacije z 24 V. Električni stranski noži so veliko boljši za manjše obdelovalne površine kot hidravlični stranski noži. Vsi ponujeni izdelki, ki jih imamo v prodaji, ustrezajo zahtevanim standardom EN ISO 12100-1:2003 , ki se nanašajo na varnost strojev in izjavo o skladnosti.


Kako pravilno priključiti električni stranski rezalnik?

Električni stranski motorni kosi so priložena navodila , v katerih je po korakih opisano, kako jo najbolje priključiti. Pomembno si je zapomniti, da če imate sami težave z namestitvijo ali se bojite poškodb, vprašajte nekoga, ki je že imel stik s priključitvijo električne kose. Eden od načinov temelji na priključitvi napajalnih kablov stranskih rezil na baterijo. Upoštevajte, da pri povezovanju stranskega rezalnika ne smete uporabljati domačih metod, ker lahko to vpliva na nepravilno delovanje kupljene opreme, pa tudi na celotno delovanje kombajna. Vsi izdelki so odposlani v 24 urah po zaključku transakcije. Po prejemu kupljenega blaga imate 30 dni časa , da ga vrnete brez navedbe razloga.

pixel