Izberite svoj jezik
država
bolgarščina
češčina
danščina
nemščina
grščina
angleščina
španščina
estonščina
francoščina
italijanščina
litovščina
latvijščina
nizozemščina
norveščina
poljščina
portugalščina
romunščina
slovaščina
ukrajinščina

Tečaji

Število najdenih elementov: 15

Tečaji za stranice prikolice v kompletu z držali za tečaje ali ločeno. Trdno izdelani tečaji proizvajalcev STEELPRESS in WINTERHOFF v različnih modelih, ki se prilegajo vsaki prikolici.

tečaji za stranice prikolice

Tečaji za stranico prikolice

Tečaji na stranicah avtomobilske prikolice morajo biti dovolj močni, da prenesejo težo jeklenih ali aluminijastih stranic pri spuščanju in dvigovanju. Težje kot so stranice, daljši in močnejši mora biti tečaj, ki je pritrjen nanje, da omogoča udobno razkladanje in nakladanje. Manjši tečaji za stranice se dobro obnesejo pri tankih in kratkih stranicah, ki se odpirajo na primer na zadnjem in sprednjem delu prikolice. Večji so prilagojeni bočnim stranicam tudi zelo dolgih prikolic.

Stranski tečaji

Stranski tečaji morajo biti nameščeni na straneh prikolice, sam nosilec tečajev pa mora biti nameščen na njeni konstrukciji. Tudi na ta element je vredno biti pozoren, saj je tisti, ki zahteva najpogostejšo menjavo v prikolici. Tako ročaji kot tečaji, ki jih ponujamo v naši trgovini, so izdelani iz zelo trpežne pocinkane jeklene pločevine, kar pomeni, da niso izpostavljeni koroziji.
pixel