Deli za kmetijske stroje

Število najdenih elementov: 59

Deli za kmetijske stroje : Nudimo široko paleto potrebnih kmetijskih delov proizvajalcev Profix , Dromed , Kramp , Plastex in KT TRADE . Našli boste vse potrebne elemente za traktorje , kombajne in vso dodatno opremo. Imamo blatnike, gume, ogledala in razsvetljavo. V naši trgovini boste našli vse, kar trenutno iščete.

Deli za kmetijske stroje

Deli za kmetijske stroje za vsakogar

Zavedamo se, kako pomembno je nenehno širiti vašo prodajno ponudbo, zato boste odslej poleg delov za avto prikolice našli tudi pestro ponudbo delov za kmetijske stroje. Večina ponujenih izdelkov prihaja od poljskih proizvajalcev, ki na trgu delujejo že več kot 20 let. Njihove izkušnje, zanesljivost in natančnost pri delu zagotavljajo najvišjo kakovost izdelkov, ki jih lahko ponudimo v naši trgovini. Svojo ponudbo nenehno širimo, zato vas vabimo k ogledu predstavljenega kataloga izdelkov. Imamo dele za kombajn , kot so stranski noži za ogrščico , heder in elektro sistem. Poleg tega boste našli klinaste jermene , bajonete, celotne kose za žeto in različne dolžine stranskih kosnih nožev in rezil za žeto. Če ste lastnik traktorja in iščete črpalko za gorivo, boste v naši trgovini zlahka našli pravi izdelek. Ponujena črpalka ustreza strojem Case , New Holland, Fiat , Ford. Vsi podrobnejši parametri so predstavljeni v konkretni ponudbi, zato vam priporočamo, da se seznanite z njeno vsebino.

Ostali razpoložljivi deli za kmetijsko mehanizacijo, ki jih lahko enostavno najdete v naši ponudbi, so nujni varnostni elementi. Nudimo kmetijske razcepke in kmetijske razcepke različnih dolžin. Z lahkoto boste našli pravo dolžino. Razcepke ne bodo služile le za zaščito zatičev, temveč tudi za preprečevanje premikanja ali zdrsa. Ker so tudi za večkratno uporabo, jih lahko uporabljate zelo dolgo.

Deli za kmetijske stroje in svetilke

V našem katalogu imamo širok izbor žebljičkov za svetilke in utripajoče svetilke . Deli za kmetijske stroje, vključno s svetilkami, prihajajo od proizvajalca KT TRADE , ki je eden izmed vodilnih v proizvodnji svetil. Vijaki so zasnovani za pritrditev svetilnika ali svetilnika nanj. Vse nastavke za svetilke v naši trgovini imajo v kompletu 12 V in 24 V priključne kable. Zatiči z opozorilno lučko se bodo uporabljali v traktorjih, kombajnih, avtomobilih in tovornjakih, viličarjih in gradbenih strojih. Utripajoče luči, ki jih ponujamo, so izdelki, ki imajo 3 načine osvetlitve: način vrtenja , način šestih bliskov in način dvojnega bliska . Odvisno od modela so svetilke lahko nameščene na magnet ali na zatič. Napajanje za bliskavice, tako kot pri zatičih, je 12 V in 24 V. Zavedamo se, kako pomembno je, da so predstavljeni deli za kmetijske stroje najboljši in delujejo čim bolj vzdržljivo. Glede na udobje naših kupcev je treba dodati, da se bliskavice, predstavljene v našem katalogu, odlikujejo z zelo nizko porabo energije, so po izjemno ugodnih cenah in uporabljajo samo 80 LED.

Če iščete dele za kmetijsko mehanizacijo, ki jih trenutno nimamo v naši ponudbi, nas pokličite. Blago vam bomo verjetno lahko uvozili v 2 delovnih dneh . Vsak kupljen izdelek je odposlan v roku 24 ur . Po prejemu paketa imate 30 dni časa , da ga vrnete brez navedbe razloga. Vabimo vas, da se seznanite z novostmi , ki jih nenehno dopolnjujemo z novostmi po izjemnih cenah. Če imate kakršnakoli vprašanja glede predstavljenih delov za kmetijske stroje - nas kontaktirajte preko klepeta ali telefona.

pixel