Platišča za prikolice

Število najdenih elementov: 18

Vzdržljiva platišča za avtomobilske prikolice v številnih variantah in velikostih. Jeklena kolesa za vse vrste prikolic s hitro dostavo.

platišča prikolice

Platišča za prikolice

Platišča prikolice morajo biti zelo vzdržljiva. Izdelani iz močnega jekla so odporni na vse vrste poškodb, na primer pri vožnji v robnik ali globljo luknjo na cestišču. Pri neobremenjeni prikolici tudi za navadna platišča to ne bi bil večji problem, vendar se situacija spremeni, ko je prikolica maksimalno obremenjena. Takrat začne veljati razred platišča, ki mora zdržati dodatnih nekaj sto ali celo več tisoč kilogramov.

Platišča za avtovleke

Platišča za vlačilce morajo biti najprej prilagojena glede lukenj za pritrdilne vijake na dano os, nato pa morajo biti v območju nosilnosti za dano GVW vlačilca. Glede na to, ali potrebujete platišča za švicar ali za modernejšo in nižjo konstrukcijo avtovleke, morate izbrati pravi model. Trenutno so najpogostejša velikost sodobnih vlečnih tovornjakov 10-palčna platišča . Pri starejših avtovlekah, t.i Za švicarske avtomobile se priporočajo 13 ali 14 colska platišča .

pixel