Strani polne

Število najdenih elementov: 6

Dodatne stranice prikolice povečajo transportno površino, kar vam omogoča, da naložite več blaga. Podaljšane stranice prikolice lahko obogatimo z okvirjem s ponjavo.

bočne stranice za prikolico BIS

BIS deske za prikolico

BIS kredence z dodatnim kompletom 4 kredence iz krivljene pločevine. So enaki tistim, ki se standardno uporabljajo v prikolici. Vsako vrsto dodatnih bokov je mogoče opremiti tudi z okvirjem ali ponjavo, s čimer ustvarite večnamenski komplet, ki znatno poveča možnosti prikolice.

Polne stranice prikolice

Cele stranice prikolice znatno povečajo transportno zmogljivost vaše prikolice. Bodenci za prikolice so še en zelo uporaben element dodatne opreme za prikolice. V naši trgovini vam ponujamo široko paleto stranic za prikolice: polne stranice in mreže. Stranske stranice za polno prikolico se bodo izkazale tam, kjer se prevažajo drobni, razsuti materiali ali materiali, ki jih je težko pritrditi s transportnimi pasovi. Poleg tega stranice omogočajo še širšo razširitev prikolice z dodatnimi dodatki, kot so okvir, ponjava ali druge stranice. Trdne stranice enoprikolice so izdelane iz visokokakovostne hladno valjane jeklene pločevine, pocinkane za visoko odpornost proti koroziji.

Jeklene stranice za prikolico

Naš izdelek prilagodimo velikosti določenega modela prikolice. Naše stranice so primerne za prikolice Unitrailer, Martz, Temared, široko paleto modelov, npr. Garden Trailer, ECO, BASIC. Širina in dolžina stranic sta prilagojeni posameznemu modelu prikolice.

Deske za prikolice UNITRAILER

Vse te dodatke lahko naročite dodatno v naši spletni trgovini tako, da pripravite komplet po vaši meri. Dodatne stranice lahko kupite kadar koli – tudi nekaj mesecev ali let po nakupu naše prikolice. Kot proizvajalec skrbimo, da so vedno na voljo in zagotavljamo kontinuiteto proizvodnje stranic in ostalih dodatkov z ustreznimi dimenzijami.
pixel