Podporna kolesa

Število najdenih elementov: 18

Standardna in avtomatska podporna kolesa , ki se montirajo na večje prikolice. V naši ponudbi boste našli zelo vzdržljiva podporna kolesa WINTERHOFF , AL-KO , KNOTT s premerom 48 ali 60 mm.

Podporna kolesa za prikolice

Podporna kolesa za prikolice

Imate prikolico za čoln ali tovornjak za vleko in iščete praktične dodatke, ki vam bodo pomagali prosto manevrirati ali jo sneti s kljuke? Stavite na ponudbo, ki je na voljo na Unitrailer.pl! Podporna kolesa, ki so na voljo v naši spletni trgovini, so izdelki, ki ustrezajo najvišjim standardom kakovosti, so izdelani iz trpežnih materialov, imajo stabilno strukturo in omogočajo prenašanje težkih bremen. Naša podporna kolesa so nastavljiva po višini, tako da jih je mogoče enostavno prilagoditi vašim posebnim potrebam. Ne zahtevajo uporabe objemke, opremljeni so s posebnimi pritrdilnimi nosilci, ki olajšajo njihovo pritrditev na prikolico. Pričakujete visoko kakovost izdelkov in varnost uporabe? Dodatki, ki so na voljo v naši ponudbi, vam omogočajo prosto manevriranje s prikolico za čoln ali vlečnim vozilom - izpolnjujejo pričakovanja najzahtevnejših strank.


Manevrska kolesa za prikolico

Vas zanima, kakšne prednosti ima asortiman, ki je na voljo v naši spletni trgovini? Nudimo samo originalna nosilna kolesa najboljših proizvajalcev (npr. Winterhoff), tako da ste lahko prepričani, da vam bodo izdelki dolgo služili in ostali nepoškodovani. Nenehno širimo obseg razpoložljivega asortimana, da našim strankam zagotovimo sodoben pribor, ki bo deloval v vseh, tudi najbolj ekstremnih pogojih. V prodaji boste med drugim našli podporna kolesa s premerom 50 mm in 60 mm, kot tudi kolesa, nameščena na standardno objemko ali avtomatsko. Če niste našli izdelka, ki bi izpolnil vaša pričakovanja, lahko uvozimo nosilna kolesa po individualnem naročilu! Oglejte si našo ponudbo zdaj in preverite, kaj vam lahko ponudimo v naši dobro opremljeni spletni trgovini Unitrailer.pl!

pixel