Dodatki za prikolice

Število najdenih elementov: 288

Dodatna oprema za prikolice , počitniške prikolice in avtovleke. Če potrebujete dodatke, uporabne pri potovanju s prikolico ali vlečnim vozilom, boste v naši trgovini našli širok izbor takih izdelkov. Oglejte si, katere dodatke je vredno naročiti za vašo prikolico in naredite potovanje z njo še udobnejše.

Dodatki za prikolice

Dodatki za avtomobilske prikolice

Dodatna oprema za avtoprikolico je lahko zelo različna glede na to, koliko funkcij takšno vozilo opravlja. Pri vseh prikolicah pa obstaja eno skupno vprašanje, ki bi ga moral upoštevati vsak lastnik, in sicer varnost. Zavarovanje avtomobilske prikolice pred krajo je zelo enostavno. Nameščen na vlečno kljuko ali zagonsko napravo vam omogoča, da se počutite varne na vsaki poti. Drugo vrsto varnosti predstavljajo varnostne mreže za prikolice , ki varujejo tovor pred poškodbami ali padenjem med vožnjo.

Dodatki za avtovleko

Dodatna oprema, ki je na voljo v naši trgovini, je namenjena tudi avtovlekam. Prodajamo U-sornike in pritrdilne elemente za transportne jermene, zagozde za kolesa, pokrove pest in veliko drugih dodatkov, ki bodo uporabni v vsakem transporterju. Med daljšimi vožnjami z avtovleko se splača imeti pri roki uporabne pripomočke, ki bodo na primer pospešili nakladanje in razkladanje vozila iz avtovleke. Če iščete dodatek, ki ga niste našli v naši trgovini, nas kontaktirajte po telefonu in pomagali vam ga bomo!
pixel