Transportni pasovi in zanke

Število najdenih elementov: 79

Transportna zaščita , to so transportni pasovi ali jermeni, so nujni pri vsakem transportu blaga. Izdelano po evropskih standardih, z ustreznimi certifikati ter zelo visoko kvaliteto in vzdržljivostjo. Zagotavljamo takojšnjo dostavo, saj imamo vse izdelke na zalogi.

prometna varnost

Zaščita pasu

Zadrževalni pasovi se najpogosteje uporabljajo v transportni industriji. Zelo visoka trdnost pasov omogoča varno vožnjo z različnimi obremenitvami. transportni pasovi so pritrjeni na posebna držala na transportni površini ali konstrukciji določenega vozila. Vpeti s tradicionalnimi ali ERGO napenjalci zagotavljajo, da se tovor med transportom ne premika. Njihovo debelino in moč je mogoče izbrati glede na težo tovora. V naši trgovini boste našli vse najbolj priljubljene velikosti in jakosti transportnih trakov.



Varnostni pasovi

Varovalni trakovi so tudi jermene , ki se uporabljajo pri premikanju blaga na kratkih razdaljah. V njihovem primeru ni treba uporabljati mest, kjer bi se lahko zataknili. Namesto kavljev imajo zaključke z zankami, ki vam omogočajo, da tovor ovijete, ne da bi jih bilo treba pritrditi. Zahvaljujoč temu je zelo enostavno dvigniti in premakniti npr. euro paleto. Pri zankah ločimo različne vrste tudi zaradi njihove trdnosti. Vse vrste varnostnih pasov najdete v naši trgovini.

pixel