Traktorski deli

Število najdenih elementov: 1

Traktorski deli: Nudimo vse potrebne rezervne dele, ne glede na to, kakšen traktor imate. V našem asortimanu boste našli sistem za gorivo in zavorni sistem . Imamo vse dodatne dele kot so: radiatorji , vodna klima, traktorski sedeži in razsvetljava . Vsi traktorski deli, ki so na voljo v naši trgovini, prihajajo od priznanih proizvajalcev, kar zagotavlja najvišjo kakovost izdelkov po najboljši ceni. Zagotavljamo vam, da boste na enem mestu našli vse, kar trenutno potrebujete za vaš traktor.

Deli za kmetijske stroje

Rezervni deli za traktorje

Če iščete črpalko za gorivo za traktor, vam priporočamo, da se seznanite z našo ponudbo. V naši trgovini imamo dele za traktor, vključno s sistemom goriva za stroje Case, New Holland, Fiat, Ford. Vse ponujene črpalke za gorivo prihajajo od nizozemskega proizvajalca Kramp , ki neprekinjeno deluje na trgu že več kot 65 let. Gre za podjetje, ki je trenutno eden največjih dobaviteljev delov za kmetijsko mehanizacijo. Z mislijo na udobje naših kupcev se trudimo izbrati blago, ki ga bo mogoče uporabljati zelo dolgo. Deli za traktor proizvajalca Kramp so garancija kakovosti glede na ceno. Uporabite naš katalog in izberite pravi sistem goriva za vaš traktor.

Ali pa trenutno iščete zavorni sistem za vaš traktor Case ali New Holland ? Nudimo zavorne črpalke za različne tipe traktorjev. Če vas zanimajo naši traktorski deli, vam priporočamo, da se podrobneje seznanite s posameznim izdelkom. Zagotovo boste našli pravi zavorni sistem za vaš traktor. Če ne najdete ustreznih delov za vaš traktor, nas kontaktirajte. Verjetno vam lahko prinesemo izdelke, ki jih iščete, v 2-3 delovnih dneh .


Deli za kmetijske traktorje

V naši prodajni ponudbi boste našli tudi ostale dele za kmetijske traktorje. Imamo okna, ogledala in potrebno razsvetljavo, kot so delovne in opozorilne luči . Imamo blatnike italijanskega proizvajalca Domar , ki so izdelani iz posebne surovine, ki jo je mogoče 100% reciklirati. Ne smemo pozabiti, da so zelo pomembni deli za kmetijske traktorje pokrovi stopalk za plin. V našem asortimanu boste našli prevleke, ki jih je mogoče namestiti na večino traktorjev Case ali New Holland. Seznanite se z našo bogato ponudbo in izberite vse dele za traktor, ki ga trenutno potrebujete. Izvajamo tudi veleprodajna naročila, pri katerih ima vsak kupec individualno cenitev kupljenih delov za kmetijske traktorje. Vsi izdelki so odposlani v 24 urah po zaključku transakcije. Po prejemu paketa imate 30 dnevni rok za vračilo.

pixel